dinsdag 18 januari 2011

Battle of the Beauty Bloggers #3: I'm on it!!!

Hebben jullie dit gisteren al gezien? Ik doe mee met The Battle of the Beauty Bloggers van Serena/Beautylab!!!

Eigenlijk begon het een beetje silly.. ik heb Serena gemaild met de vraag of het per se full-face moet, want ja, ik en full-face, jullie weten het wel.... waarop Serena dus gemaild had dat dit wel een belangrijke voorwaarde was... "Jammer", dacht ik, dan doe ik dus niet mee.. maar ze heeft toch me naam genoteerd en nu ben ik dus geselecteerd!

Ik was zooooo happy toen ik het mailtje van Serena las, dat ik besloten heb om het gewoon te doen (lees: tegen al me principes!). En het thema is echt dodelijk... maar jullie weten dat ik van kleur hou en nu kan ik helemaal los!!! Wish me luck! Als jullie nog inspiratie-foto's/idee├źn hebben - mail mij gerust (graag zelfs!).

15 opmerkingen:

 1. Heel veel succes! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh spannend haha! ik ben superbenieuwd ;D succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes ermee en ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes ermee! Heel benieuwd naar je creatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat superleuk zeg! Ik ben echt heel benieuwd!
  (Ik moet trouwens meteen denken aan de look van Illamasqua Throb denken, een soort clown maar dan net wat chiquer :P)

  Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel succes. En maak er wat moois van.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Ben heel benieuwd hoe het gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @IEDEREEN: enorm bedankt, girls!!! Ik ga me best doen :D
  @NeonRocks: goed idee! Ik heb gisteren ook al zoiets gevonden ter inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Circus is wel echt een HEEL leuk thema! succes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben heel benieuwd naar je creatie!! Good Luck girl!

  BeantwoordenVerwijderen