woensdag 12 januari 2011

Catrice En Vogue vs. UD The Black Palette

De nieuwe Catrice collectie ligt weer in de winkel en dat betekent "tijd voor de voordeel-bak!" (nou ja, onder andere..). In de Glamourama collectie zat een prachtige donkere oogschaduw met blauwe glitters. Ik heb hem eerder niet gekocht en toch bleef ik eraan denken. Nu kostte het maar € 1,40, ik moest hem kopen!

En Vogue is inderdaad een prachtige kleur. Toen ik hem kocht, moest ik gelijk aan mijn Black Palette van Urban Decay denken. Ik dacht dat En Vogue een goede dupe voor een van de kleuren zou zijn, maar het viel toch wel mee (of tegen?)...

Vooral Sabbath komt wel aardig in de buurt, maar En Vogue heeft meer van dat groenige.. een hele aparte en super mooie kleur. Oké, geen dupe, maar wel een mooie aanvulling voor een verzameling van donkere kleuren. Dit is echt een aanrader, dus mocht je hem in de voordeel-bak tegenkomen, denk eraan: 1,40 voor zo'n prachtige kleur is geen geld.

8 opmerkingen:

 1. Past wel goed bij die twee rechtse kleurtjes!
  En 't is een koopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gek he hoe dat toch zo verschillend kan zijn :), ik heb je trouwens een award gegeven omdat ik je blog leuk vind, check deze post even http://beautyponder.blogspot.com/2011/01/award-who-me.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mitchin: ja hè :)
  @Perfectly Unordinary: @femketje: klopt!!
  @Evelien: echt hé :) Ik zag hem, thnx!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een schitterende kleur!

  BeantwoordenVerwijderen