donderdag 6 januari 2011

Enchantra's verrassingspakket is binnen!

De hele maand december had Enchantra allerlei super leuke aanbiedingen. Op een gegeven moment waren alle nagellakjes met 50% korting afgeprijsd, en toen ik dacht "Yes, ik ga nu inslaan!" waren alle leuke kleuren al uitverkocht... lekker dan, op 30 december. Maar op 31 december kwam nog iets veel leukers: verrassingspakket voor 15 euro met daarin allerlei goodies t.w.v. 50 euro. Natuurlijk heb ik het gelijk besteld! Gisteren heb ik het pakketje eindelijk ontvangen en dit zat er dus in...

12 opmerkingen:

 1. OEEEH, heel erg leuk.
  Ik ben jaloers. Leuke dingentjes.
  Ook goed gefilmt trouwens. De kwaliteit is super goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! ik wilde ook een pakket bestellen maar was totally broke >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: thnx! Ben de hele week vrij, dus kan overdags filmen. En met het zonnetje lukt het veel beter!
  @femketje: ik ook! Maar me vriend vond het zo zielig dat ik de 30ste niks kon bestellen, dat hij het dit keer voor mij wilde betalen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi, ik vind die pigmenten er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten heb je ontvangen in je verrassingspakket van Enchantra! :D Ziet er goed uit allemaal! :D Kan het trouwens zijn dat ik wat geruis hoor op de achtergrond van je video of ligt dat aan mij ? LOL, goede kwaliteit verder wel! :-) Leuke video :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk, benieuwd naar je reactie erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw, leuk verassings pakket! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Nail-Gloss: @Silva @Judith: @Evelien: @Astrid: thnx, ladies! Ben er zelf ook echt enorm blij mee :)
  @Liesewiesje: klopt, dat doet me camera. Ik zat eraan te denken om een microfoon ervoor te vinden, misschien scheelt het dan wel. Maar voorlopig is dit het helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zouden ze hebben gekeken wat iedereen eerder had besteld ofzo? Want ik zou bijv. veel blijer zijn met nagellak dan met pigment...

  Je geluid staat een beetje zacht... Ik moest alle volume helemaal op 100% zetten en toen hoorde ik het nog niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Valérie: ik heb daar nog nooit iets besteld, dus het lijkt me sterk. Over het geluid: I know :( Ik zal de volgende keer in ieder geval harder gaan praten en misschien met een microfoon.

  BeantwoordenVerwijderen