maandag 31 januari 2011

Getest: Konad Bubble Bubble Cleansing Foam

Iloje Flobu is een merk van Konad. Huh, Konad? Da's toch van de nailart? Ja, maar Konad Cosmetics bestaat ook en maakt o.a. fijne gezichtsverzorging. Tijdens de ruildag heb ik kennis kunnen maken met dit merk. Ik heb namelijk een klein flesje reinigingsmousse meegenomen.

Het heet niet voor niks Bubble Bubble, ik ruik kauwgom! Maar dan geen vieze, overdreven zoete kauwgom, maar eentje met een frisse, zelfs bloem-achtige geur. Ik ben er vanaf het eerste moment verslaafd aan geraakt!

Deze foam is waterig. Eigenlijk zou je het in zo'n pompflacon moeten doen en dan pas zou je kunnen zien dat het een schuimende gel is. Maar nee, dat heb ik weer niet gedaan. Ik gebruik het gewoon uit het flesje met het gevaar dat ik (vooral me handen) er helemaal onder kom te zitten. Eenmaal op mijn huid zie ik een lichte schuim. Mijn huid voelt tijdens en na het reinigen heel fris en schoon aan. Geen trekkerig gevoel, het is gewoon heerlijk! Zo'n licht en zacht product, die ook nog eens enorm lekker ruikt, kom je niet vaak tegen. Ik zou het zeker vaker willen kopen, maar op de website van Enchantra heb ik het niet meer kunnen vinden. Dus mochten jullie dit flesje ergens spotten, please tell me!

11 opmerkingen:

 1. Hmm, zoete kauwgom, dat klinkt goed! Hopelijk kan je het nog ergens vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed zeg!
  Misschien kun je er nog een kopen op eBay?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel fijn! :) Bedankt voor de review en hoop dat je het product nog ergens zal kunnen vinden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal mijn ogen openhouden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt allemaal erg goed! Misschien ebay? Ik hoop dat je het nog vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heerlijk! Jammer dat je het niet meer kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt onwijs lekker. Hihi, die naam is best grappig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Perfectly Unordinary: @Tatjana: @Liesewiesje: @Diana: @Silva: no worries, ladies! Grote kans dat een full-size setje binnenkort in mijn bezit zal zijn :)
  @Kalypso: haha ja hé :) Dat maakte mij ook nieuwsgierig!
  @Stiene: thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken het niet! Maar wil het door je review zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen