vrijdag 14 januari 2011

LOTD: Catrice Marie Antoinette

De nieuwe collectie van Catrice Urban Baroque was afgelopen weekend eindelijk ook bij de Kruidvat hier in de buurt verschenen. En ja, ook ik heb de welbekende highliter hiervan gekocht. Deze is geloof ik al op elke blog gereviewd, maar mochten jullie hier alsnog iets over willen lezen - let me know!

Waar ik ook zo benieuwd naar was waren de lipsticks. Op de promo foto's leken het vrij donkere kleuren, maar in het echt viel het echt mee: 2 nude kleuren een een iets donkerdere bruin-rode kleur. I loved them all!

De kleur waar ik voor gekozen heb is Marie Antoinette. Mag ik als eerst opmerken hoe chique de bijbehorende namen en verpakkingen zijn! Het is echt een lust voor het oog, erg goed van Catrice.

Maar goed, Marie Antoinette dus... een prachtige koraal-roze kleur! De kleur is heel warm en niet te licht. Een hele mooie neutrale nude! Deze is een stuk natuurlijker en warmer dan Elisabeth, de lichtste kleur van de collectie.

De textuur van deze lipstick is lekker romig en toch geeft het niet veel kleur af... in ieder geval niet aan het begin. Ik moest er een paar keer mee langs voordat het een goede dekking gaf. Wat ik ook zo raar vind - de kleur gaat gelijk in alle plooitjes/oneffenheden in de lippen zitten. Je zou hieronder een speciale lip primer kunnen gebruiken, maar daar ben ik niet zo van. En dus is dit voor mij een minpuntje.

Ondanks alles blijft het een prachtige kleur! Het is bijna de kleur van mijn lippen, maar toch net iets warmer, met een mooie koraal-tint. Ideaal voor als je nude lips wilt maar niet voor dat extreme wit/roze nude wilt gaan.

16 opmerkingen:

 1. Wat een mooi verpakking =)) En het kleurtje is ook mooi, zo lief en onschuldig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een leuke kleur! Misschien alleen iets te licht voor mijn smaak..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Mitchin: hahaha ja dat is het! Lief en onschuldig, precies wat ik nodig heb :)
  @femketje: @Nail-Gloss: @Selina: @steffi: @Perfectly Unordinary: hij is idd mooi!
  @Silva: ja dat kan, je moet er echt van houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw die vin dik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur, wauw, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet echt wat dingen gaan halen van deze collectie. Volgende week even in de schappen kijken of er nog wat ligt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moooie kleur maar zoiets zou mij niet staan :( Ik vind het wel heerlijke lipsticks, heb zelf Elisabeth :D
  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw inderdaad een mooie kleur!
  ik ga snel eens kijken of ze deze nog hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hij staat je echt mooi! En het kleurtje komt mooi uit op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen