donderdag 20 januari 2011

LOTD: Oh, So Chic

In het nieuwe assortiment van Catrice zijn ook nieuwe lipglosjes verschenen. Er zijn twee varianten: hydraterend en langhoudend. Ik was heel nieuwsgierig naar die tweede en heb daarom Color Show: Color & Stay lipgloss gekocht.

Kleur Oh, So Chic heb ik ook op enkele andere blogs al gespot. Dit is de meest neutrale, lief roze kleur gloss uit het assortiment. Het is niet nude zoals ik nude graag heb (komt vooral door de transparante dekking), maar deze kleur (en vooral de glitters erin) vind ik alsnog prachtig.

Bij normaal licht zie je alleen een klein beetje van die fijne shimmer, maar bij zon/fel licht komen glitters helemaal tot hun recht. Een prachtige kleur voor zonnige dagen!


Het aanbrengen vond ik aan het begin een beetje wennen. Ik ben romige glosjes gewend, maar deze is net iets anders. Het is iets dikker en best plakkerig (je moet ervan houden, maar ik vind het niet erg). Eenmaal op de lippen blijft deze gloss redelijk goed zitten. Zeker een paar uur met nauwelijks drinken en eten tussendoor.

Voor iets van 2-3 euro is dit een prima lipgloss. Ik ben weer eens heel tevreden over Catrice. Laat dit een voorbeeld voor andere budget merken zijn ;)

13 opmerkingen:

 1. Mooi glosje is het ik heb hem zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooi lipglossje.
  Catrice is ook een goed budget merk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kleurtje, en ook fijn dat ie niet zo snel eraf is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is mooi! Mooie lip-foto's maak je trouwens. Ik vind het altijd onwijs moeilijk om goeie foto's van mijn lippen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Deb: dank je wel!!! Ik vind het juist super makkelijk, vooral bij goed buitenlicht :)

  BeantwoordenVerwijderen