zaterdag 22 januari 2011

Mijn nagellak stash (incl. nieuwe opbergsysteem)

Dit opbergsysteem is echt heel fijn. Bij de Xenos kon ik geen geschikte vinden, ik heb ook bij Action gekeken, maar helaas... terwijl deze... simpel, maar geniaal. Hoe het er vroeger uitzag kun je nog in dit filmpje terug zien.

En nee, ik ben niet van plan om die hele lade vol te zetten :) Ik ben best kieskeurig met nagellak, dus snel zal er niet iets drastisch veranderen. Maar een ding zeker: groen en blauw komt er niet meer in (sorry, liefhebbers!).

14 opmerkingen:

 1. Leuk. Ook leuk hoe je al je nagellakjes opbergt haha. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje, erg leuk om je nagellak stash te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje. Altijd leuk om iemands stash te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. PS : mooie stash heb je trouwens, zitten mooie kleurtjes tussen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke stash. Heel mooi en vet veel.. XD
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een slecht filmpje versta er bijna niks van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. auwtsh! ik heb echt 20 groen/blauwe lakjes hahahah :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @fabby4u: echt waar? Het staat wel altijd cool, je moet het kunnen dragen. Ik kan het niet zo, ook niet naar me werk. Met dat idee al draag ik het met tegenzin en vandaar dat ik er ook niet zoveel mee heb.

  BeantwoordenVerwijderen