maandag 3 januari 2011

New York Color Liquid Eyeliner

Het merk New York Color (N.Y.C.) kwam ik op vakantie tegen. Ik had er al vaker goede dingen over gehoord, dus moest ik per se iets meenemen. Het werd onder andere deze eyeliner (natuurlijk belangrijk voor zo'n eyeliner-freak als ik ;))

Serieus... dit is een van de beste eyeliners die ik ooit heb geprobeerd! Mijn grootste probleem is dat het kwastje vaak tegen mijn wimpers aankomt waardoor ik veel te veel eyeliner tussen en op mijn wimpers krijg. Dat is heel onhandig en super irritant. Met dit kwastje heb ik het nooit.

Dit kwastje is iets smaller en langer dan die van BeYu en daarmee een stuk handiger. Ik heb hier meer grip mee, waardoor het aanbrengen veel soepeler gaat. Tot nu toe is dit echt de makkelijkste eyeliner die ik heb gehad. Qua kleur is het een verhaal apart. Ik heb deze eyeliner vergeleken met mijn andere favoriet (maar nu zeker op de tweede of zelfs derde plek) Superslick Liquid Eyeliner van MAC...

De kleur van deze eyeliner van N.Y.C. zal niet voor niks Pearlized Black heten. Het is niet zo diep zwart en er zitten mini-glitters in (die mij niet eens opgevallen waren).

Duidelijk minder zwart dus.. Maar het gekke is: je merkt er niks van. Deze kleur is ideaal voor elke look. In al mijn looks van afgelopen maand heb ik deze eyeliner gebruikt. Hebben jullie het verschil gemerkt? Dat dacht ik al :) Deze eyeliner blijft de hele dag perfect zitten en is makkelijk met normale make-up remover te verwijderen. Top product!

In Nederland wordt N.Y.C. helaas niet verkocht. Maar in Engeland wel! Dus mocht je er toevallig zijn, loop bij een drogist naar binnen. Kijk ook in andere landen om je heen. N.Y.C. is zeker de moeite waard! Wil je het toch gewoon in NL hebben? De eBay verkoper die hiervoor geadviseerd wordt is CosmeticKingdom.

7 opmerkingen:

 1. Fijn budgetproduct! Dat kwastje ziet er inderdaad wel handig uit. Heb helaas niets van NYC gekocht toen ik in Londen was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt geweldig! Dat met eyeliner tegen de wimpers heb ik ook, wat lijkt dit kwastje me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een verschil, maar ik heb er niks van gemerkt, inderdaad. Goed product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Perfectly Unordinary: zonde! Het lijkt me sowieso een heel fijn merk. Ik heb nog een pressed powder hiervan maar heb hem nog niet uitgeprobeerd, ben er wel erg benieuwd naar!
  @femketje: @Anne: het product is ook echt goed :)
  @Silva: dunner kan volgens mij niet en hij is lang, dus echt een super handig kwastje!
  @Kalypso: da's mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er best goed uit :-)

  Je bent trouwens getagged op mijn blog met de "a blog with substance" award :D

  BeantwoordenVerwijderen