zondag 23 januari 2011

Nostalgie: Sephora Lipgloss Palette

Kennen jullie dat ook? Je hebt ooit een LE product gekocht gewoon voor de lol/gein/hebben en het bleek een musthave te zijn. Zoiets kleins en toch zo fijn! Dat heb ik dus met dit paletje...

Een jaar of twee geleden kwam Sephora met dit lipgloss-paletje. Toen ik het zag vond ik het best geinig en eigenlijk niks voor mij (kom op, het is vast geen serieus make-up product!). En toch was ik hier vanaf het eerste moment heel blij mee... ik heb dan ook gretig gebruik gemaakt van alle kleuren...

Er zit een klein spiegeltje in en er zat ook nog een applicator bij (maar ik gebruik toch nog liever een eigen grotere kwast). Ik vind het geen palette om in je handtas mee te nemen, maar alsnog... het gaat om de kleuren en ze zijn allemaal erg mooi!


Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd (niet overdreven veel, maar precies goed!) en er zit prachtige subtiele shimmer in. Textuur zit tussen de lipgloss en lippenstift in. Het is best plakkerig, maar de kleuren blijven wel goed zitten. Wat ik ook zo fijn vind is dat textuur lekker dik is, waardoor deze gloss niet in allerlei lijntjes gaat zitten. Je krijgt er een mooi egaal effect mee.


Ik heb de donkerste (links) en de lichtse (helemaal rechts) kleuren geswatched. Natuurlijk is elke kleur anders en mooi op z'n eigen manier. Zelfs die felle fusia kleur vind ik erg mooi, omdat het (nogmaals) niet overdreven fusia is. Kortom, Sephora mag best vaker met zulke top-producten komen!

18 opmerkingen:

 1. Ziet er erg mooi uit en ik denk dat ik hem in eerste instantie (door de verpakking) ook niet had gekocht. Jammer dat het een LE was :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er wel een leuk hebbedingetje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ziet er leuk uit! Ik heb het meestal niet zo met lipgloss palettes, maar deze is wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem toen ook gekocht :D vooral de 3de en de 5de kleur van links gebruik ik regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, dat diet er heel mooi en fris uit.
  Leuk hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt mooi! Jammer dat ie niet meer te koop is, ik heb er laatst nog naar gezocht bij Sephora!

  Over voor de lol een LE product kopen en dat het een musthave blijkt te zijn: Precies dat heb ik met mijn Hema Jip en Janneke bronzer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een leuke palette! Wist niet dat de sephora deze ooit gehad heeft.

  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh leuk, mooie kleurtjes! Jammer dat de verpakking er best kinderlijk uit ziet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt heel erg mooi. Nog super bedankt voor je reactie;) Zal het voortaan uitspreken als NIKS;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou er zelf ook nooit naar grijpen in de winkel eerlijk gezegd maar dat nude kleurtje op je lippen is echt wel pretty pretty :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah wat een mooie kleurtjes! (en een hele leuke blog!)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OMG, hahahha... Ik weet nog dat ik die drie jaar geleden verkocht aan klanten. Het is en blijft een super schattig ding :D

  BeantwoordenVerwijderen