zaterdag 15 januari 2011

NOTD: Chanel Paradoxal

Ik heb echt 100 keer tegen mezelf gezegd dat ik nooit een dure nagellak ga kopen en dat er genoeg Paradoxal-dupes zijn, maar...

Ik kon hem gewoon niet weerstaan. Steeds als ik deze kleur op andere blogs zag vond ik hem steeds mooier. En toen er een vergelijking met een soort gelijk MNY kleurtje kwam, dacht ik: dit is te uniek, deze kleur MOET ik hebben.

Bij de Douglas was ik helemaal verkocht... in het echt is hij zooo prachtig! En ik heb ook nog eens de laatste meegenomen, it was ment to be!

Het gaat mij niet zo zeer om het merk (alhoewel, daar betaal je natuurlijk wel voor, dus een beetje trots mag je ook zijn), maar vooral om de kleur. Hij is inderdaad heel uniek.

Ik hou van negallak-kleuren die bij verschillend licht van glans/kleur/tint veranderen. Met deze is het ook absoluut zo. De ene keer is het net chocolade-bruin...

... de andere keer is het een prachtige mauve (grijs/paars)...

... maar het zijn vooral de glitters waar ik zo weg van ben! Subtiel paars en heel chique. Nee, eigenlijk is deze hele kleur heel chique. Ik vind hem zo geweldig! Waarom heb ik hem niet eerder gekocht? Het is trouwens wel bekend dat Chanel kleurtjes niet zo lang op de nagels blijven zitten, maar met een goede topcoact is ook dit opgelost. Droogtjd is gemiddeld, plezier van de kleur = 100% ;)

15 opmerkingen:

 1. Erg mooi lakje :) ik heb er zelf geen v chanel om dezelfde reden maar af en toe mag je jezelf wel eens iets duurs gunnnen! Jij hebt precies ook erg lange nagels ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik hou mezelf ook voor nooit dure nagellak te kopen, maar dit kleurtje is wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf vond ik de kleur niet zo geweldig, maar ik ben het ermee eens dat je gewoon moet kopen, waar je blij van wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze echt een afschuwelijk kleurtje hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja, Chanel heeft gewoon altijd de beste tinten =)) En je moet jezelf af en toe verwennen =)))

  Ik heb geen Paradoxal (ik vond het een beetje te depressief op dat moment, haha), maar wel een kleine Chanel nagellakcollectie (http://mit-chin.blogspot.com/2010/10/chanel-le-vernis.html) en de kleuren vind ik geweldig (en uniek) =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het wel een mooi kleurtje, ik heb een "dupe" van Barry M gekocht. Bij mij blijven Chanel-lakjes trouwens het langst zitten van al mijn nagellakken, heel raar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben verliefd. Wat een mooie kleur. I love it (L).
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook en ik vind hem zo mooi! Echt een van mijn favoriete nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Evelien: thnx! En ja af en toe mag het wel :)
  @Maccia: @femketje: @Nail-Gloss: @Kalypso: thnx!!
  @Silva: @Kimberley: je moet echt houden van dit soort kleurtjes :P Ik was er ook eerst niet weg van, maar nu is het heel anders.
  @Mitchin: OMG, jij hebt een super mooie Chanel-collectie!!
  @Perfectly Unordinary: echt waar)) da's toch ook apart, maar wel leuk!
  @byaranka: the same here!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zaterdag zo staan twijfelen of ik hem nou moest kopen of niet! De kleur is zo mooi! Nu heb ik weer spijt haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie kleur, maar voor mij te donker!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Kashmira: whaha ja dat is nou altijd zo :)
  @Anne-Linda: ja dat kan :)

  BeantwoordenVerwijderen