zondag 9 januari 2011

NOTD: Kitty Princess

Ik moet eerlijk zeggen, ik heb nog nooit een nagellak van H&M gehad. Al die felle kleuren leken mij een beetje te... tot ik een schattig nagellakje van Hello Kitty ben tegengekomen.

Het is ook echt zo'n princessen-kleur. Sweet pink with a touch of glitter. Het aanbrengen gaat heel soepel. In 1 laag is de kleur al goed dekkend, maar met 2de laag zijn ook alle oneffenheden van de eerste laag weg (lees: perfecte dekking).

Droogtijd is prima. Het droogt echt heel snel, ook al heb je niet al te dunne laag aangebracht. De kleur op de nagels is wel heel licht roze. Vaak lijkt het ook gewoon wit. Finish is bijna mat. Kortom, het is wel een hele specifieke kleur en je moet ervan houden. Als je niet hele lichte huid hebt (zoals ik), dan kan de kleur een beetje te Barbie-achtig lijken.

Dat er fijne glitters in zitten zie je nauwelijks, alleen bij bepaald licht. Ook al is deze foto iets te donker, dit was toch de enige manier om de glitters te laten zien...

...hoewel.. dat is niet helemaal waar. Je ziet de glitters als je deze nagellak gaat verwijderen. Opeens zie je op de onderste laag allemaal glitters (die er natuurlijk moeilijk vanaf gaan). Maar dat is een klein minpuntje. Wat ik wel heel goed vond: deze kleur bleef heel erg lang zitten. Bijna een hele week had ik er geen omkijken naar (en toen wilde ik toch wel iets anders).

Een mini-nailart (jaaaa, het begint te komen!) is een stickertje van Essence. Ik heb deze met een sealing-coat bedenkt en het bleef de hele tijd mooi op z'n plek. Alleen het verwijderen ervan ging heel langzaam (maar hier zou de sealing-coat ook niet aan hebben meegeholpen).

21 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje! Doet mij wat denken aan China Glaze Something Sweet, maar die heeft geen glittertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! Ik ben ook dol op die stickertjes van Essence :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!
  Je hebt ook mooie nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje, ik denk dat ik hem ook even ga halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een erg schattig kleurtje! Ooh, wat zijn je nagels mooi! (*jaloers, staart naar gebroken nagels*)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw erg mooi gedaan, mooi dat zacht roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow moooi!

  Wat betaalde je er voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur, ik was gisteren in de H&M en heb deze helaas niet gevonden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Lara: H&M nagellak is altijd heel goedkoop, ik geloof iets van 3 euro, echt heel erg budget.
  @pimpernell: misschien is deze collectie nu voorbij of ze hadden het niet meer op voorraad, wel erg jammer.

  @IEDEREEN: big thnx voor jullie lieve comments!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahwww, so cute, wat een mooi kleurtje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, dat heb je echt heel erg mooi gedaan en een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo, lang niet meer hier geweest, ik ben doodziek haha

  Maar mooi kleurtje he. Ik heb hem ook, hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie/schattige kleur ! ik kan die stickertjes nergens vinden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. echt een beauty kleur, met een heel subtiele nail-art ;) stickertjes willen vaak blijven zitten met een goede "normale topcoat".

  De sealing maakt het verwijderen moeilijker... Je kan dan een watje natmaken met remover die erop doen en dan aluminium folie erom en het zo even laten zitten.

  Mooi gedaan allemaal trouwens echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Erika: ik had al zo'n vermoeden! De volgende keer dus gewone topcoat proberen. Bedankt voor de tips!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk kleurtje! Die wil ik ook!!

  BeantwoordenVerwijderen