dinsdag 18 januari 2011

NOTD: MNY #761

Groene nagellak en ik... eigenlijk is dit hetzelfde verhaal als met blauwe nagellak: ik heb het geprobeerd (echt waar!), maar ik kan er nog steeds niet aan wennen. Toen ik dit MNY lakje zag dacht ik dat dit hem wel moet zijn, omdat hij bijna zwart is.

Ik heb deze nagellak al een paar maanden en dit was dus de eerste keer dat ik deze kleur had gedragen. Tja, ik ben denk ik toch echt geen fan van groen en blauw op mijn nagels.

Hoewel ik moet zeggen dat dit een prachtige kleur is. Hij is heel donker en inderdaad zo goed als zwart. Maar bij bepaald licht zie je mooie groene shimmer. Hij heeft daarnaast een mooie semi-glanzende finish.


Wat ik wel heel jammer vind, is dat het aanbrengen niet zo soepel gaat. De eerste laag is echt heel slecht. De kleur is meer mos-groen, heel licht gelig-groen.. niet mooi dus. De tweede laag moet echt royaal worden aangebracht, anders is hij streperig. Met twee lagen overheerst het groene nog wel. Daarom heb ik voor dit effect drie lagen gebruikt... het duurde ook een eeuwigheid tot alles opgedroogd was. Het cheapen begon ook al vrij snel, maar hier kun je natuurlijk gewoon een topcoat voor gebruiken. Erg jammer dus. Ik had niet verwacht dat MNY lakjes zo van elkaar zouden verschillen. Maar goed, een ding zeker, geen groene/blauwe nagellak meer voor mij.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook niet zo voor groene of blauwe nagellak. Ik vind de kleurtjes wel mooi, maar eens op mijn nagels lijkt het zo onnatuurlijk. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een mooi lakje. Ik heb de iets lichtere versie ervan, geloof ik.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer dat ie niet fijn aanbrengt.. heb dat ook wel een beetje met andere MNY lakjes eerlijk gezegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er wel heel mooi uit op de foto's...jammer dat ie zo slecht lakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Perfectly Unordinary: dat heb ik dus ook!
  @Kimberley: dat kan :)
  @Nai-Gloss: @Kalypso: @Silva: jaa hij is opzich wel mooi, maar ik denk gewoon niet voor mij :P
  @femketje: echt waar? Bij mij valt het wel mee, dit is de eerste MNY lakje die zo is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze heb ik ook! Heb hetzelfde als jou: vind hem mooi, maar draag hem toch niet (:

  BeantwoordenVerwijderen