zaterdag 29 januari 2011

NOTD: Rituals Smart Rose

Bij HeavenlyBeauty heb ik een tijdje geleden nagellak van Rituals gewonnen. Dit is trouwens heel bijzonder, omdat ik normaal echt nooit iets win! Ik was echt verbaasd toen ik dit las... enorme blijheid dus!

Vooraf kon ik mijn voorkeur voor kleur aangeven: knal-roze, donker-rood of donker-blauw. Mijn "liefde" voor blauwe en groene nagellak kennen jullie inmiddels al. Donker-rood, daar heb ik al zoveel van. Maar fel-roze... dat leek mij wel wat. Ook al draag ik meestal nude op mijn nagels, was ik gelijk onder de indruk van deze kleur.

Toen ik de kleur zag, moest ik even slikken. Zou ik hem naar mijn werk kunnen dragen? Ik was er zo nieuwsgierig naar dat ik hem maar gelijk heb uitgeprobeerd...

En toen wist ik het: dit is de meest fijne nagellak die ik ook heb gebruikt! Ik heb nog nooit een nagellak van Rituals gehad en sinds ik deze heb vraag ik mij steeds vaker af "WHY?". Het lakken gaat zo soepel, het is alsof je smeuïge boter aanbrengt. Geen strepen, vlekken, oneffenheden. In één keer ideaal! Het kwastje is niet extreem breed, maar dat hoeft ook niet, omdat textuur van het lakje al zo mega-fijn is.

Deze nagellak is totaal niet waterig, het is juist vrij stevig (niet té, maar precies goed). Zo'n plezier tijdens het lakken heb ik nog nooit gehad! Een laag was al eigenlijk meer dan voldoende, maar voor de vorm heb ik een tweede laag aangebracht. Zoals je ziet - de perfecte dekking. Dat er robijn-deeltjes in zitten is natuurlijk heel bijzonder. Misschien is dit ook de reden dat deze nagellak ook nog eens lang blijft zitten.

En tot slot, een snap-shot als aanvulling op mijn Circus look :) Deze nagellak droeg ik ook tijdens het maken van de welbekende tutorial. Het blijft een knal-kleurtje, ook in het donker. Een ding zeker: dit blijft niet mijn enige Rituals nagellak.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur, felroze heb ik een haat-liefde verhouding mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, dat lakje heb ik nu ook op;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, das echt een knallende kleur ;) Ik vind het wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had alijd gedacht dat dit een beetje een saai kleurtje was maar hij is echt mooi zie ik nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, mooie roze kleur is dat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, staat je goed die kleur :D. Lijkt me echt een fijn lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onwijs mooi. Een hele leuk foto trouwens. I love pink <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Maccia: me too!!! Meestal denk ik van "wat mooi!" en dan heb ik het op en valt het tegen... of het is me te bont.. maar deze is echt helemaal goed!
  @Nail-Gloss: ooh toevallig!!! :)
  @femketje: @Silva: @liesewiesje: thnx, hij is idd prachtig!
  @Kashmira: haha dat had ik dus ook :)
  @Merel: @Kalypso: thnx, ladies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Suuper mooi! Ik heb ook nog nooit een rituals nagellak geprobeerd maar ga ik hierna zeker doen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen