dinsdag 25 januari 2011

NOTD: Wishing on a Star (vakantie-kleur!)

Rimmel staat bekend om kwalitatief goede nagellak. Eigenlijk heb ik tot nu toe alleen voordat ik op vakantie ging Rimmel kleuren gekocht, met het idee "het blijft lang mooi zitten en ik ga voor een knal-kleurtje". Vandaar dat ik het ook niet vaak doordeweeks draag. Maar omdat ik laatst zin had in zo'n vakantie-kleur heb ik hem weer uit mijn stash gepakt...

Dit is een hele mooie koraal kleur met fijne witte shimmer erin. De shimmer zie je ook echt best goed en dat heb ik bijna nooit met soort gelijke lakjes. De kleur op zich is vrij zacht, maar toch lekker opvallend. Deze nagellak heeft een mooie fluwele finish.

Het aanbrengen gaat heel makkelijk dankzij het speciale brede kwastje. Het is ook weer niet te breed, maar wel goed genoeg om het aanbrengen een stuk makkelijker te maken. Droogtijd is ook iets waar ik erg tevreden over ben. Je hebt geen uren nodig, zoals met de meeste nagellakjes.

Om het vakantie-gevoel helemaal erin te houden, heb ik Konad 3D sticker gebruikt. Zo ziet het er heerlijk zomers uit, niet waar? En toch ben ik niet zo'n fan van 3D stickers, ben ik erachter gekomen. Mijn haar blijft er steeds aan hangen en dat is best irritant. Maar met een sealing topcoat blijven ook deze stickers prima zitten.

12 opmerkingen:

 1. Mooie vakantiekleur inderdaad en met dat stickertje erop maakt het helemaal af :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een lekker vakantie kleurtje. Leuk die fimo cane erbij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superschattig stickertje, en leuke kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah die kleur is mooi, doet mij denken aan grapefruit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. met die stickers gaat het moeilijk maar met een cane gewoon heel goed oefenen dan kun je ze ongeveer de helft zo dun snijden en blijft er niet zo veel aan hangen, zoals nu. Ergerde me er zelf ook dood aan.

  Wel een supersweet kleurtjes trouwens! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief kleurtje. Like it. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Erika: ooh echt waar? Dat lijkt me namelijk al zo'n gedoe om het te snijden... maar het staat wel altijd heel leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen