dinsdag 4 januari 2011

Tags: 2 in 1 (mijn blogfilosofie)

Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben plaats ik nooit tags op deze blog. Eigenlijk best wel jammer, omdat het vaak juist interessant is om te lezen. Al een hele tijd geleden kreeg ik One Lovely Blog Award van de ladies van Something Super Beautiful. De beschrijving van mijn blog vond ik zo geweldig, dat ik het even met jullie wil delen (van iemand anders heb ik deze award ook gekregen, maar ben helaas vergeten wie dat was!)

"Deze beautyblog is relatief nieuw, maar is er ook zeker eentje om in de gaten te houden! Er komt alles voorbij wat je van een beautyblog kan wensen. Mooie looks, swatches, filmpjes, van high end tot budget, alles komt voobij!"

Niet zo lang geleden ben ik getaged door Perfectly Unordinary met A Blog With Substance. Omdat het een inhoudelijke tag is, wil ik hier even bij stil staan. Edit: vandaag ben ik dus ook al getaged door Liesewiesje, waarvoor big thnx! En nu de tag..

Voor deze tag moet je je blogfilosofie, motivatie en ervaring in 5 woorden omschrijven.
5 woorden? OMG, ik lees het dus nu pas.. ik was het blijkbaar vergeten :) Maar goed, hier komt ie (ik ben hier zo slecht in).. Beauty is the inside brought out.

En vertaling van me blogfilosofie.. of eigenlijk de gedachte erachter...
>> Meer foto's dan tekst: (reviews en deze tag zijn een uitzondering) ik ben ook zo iemand die vooral naar de plaatjes kijkt en de kern van het verhaal in de tekst zoekt. En ik weet dat waarschijnlijk de meeste van jullie zo ook zijn ;)
>> Blogger in mijn vrije tid: mijn zakelijk dagelijks bestaan houd ik apart van het bloggen. Ik wil niet door mijn (toekomstige) werkgever gegoogled worden. Ik wil niet herkend worden door de klanten: dat ik me met make-up bezig houd kunnen ze alleen aan mijn opgemaakte ogen zien ;) Full-face foto en me echte naam zijn dus wel een beetje de NoGo's.
>> My way: ik schrijf over dingen die ik leuk vind, op de meest toegankelijke manier.. en het is fijn dat er mensen zijn die het met mij hierover eens zijn :)

Natuurlijk zijn er een heleboel mensen aan wie ik deze tag wil doorgeven. Ik heb besloten om me tot 5 mensen te beperken. Misschien hebben jullie deze tag al gehad, maar dat wist ik even niet zeker... Nail-gloss, Femketje, Silva, Kalypso en Kashmira. Veel plezier ermee, ladies :)

5 opmerkingen:

 1. AAAH, wat lief van je meid. (L)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk dat je deze tag ook vandaag had gepland, hehe :D Je verdiend de award ook echt hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kalypso: altijd hé ;)
  @Liesewiesje: dank je wel!!! Vind het erg lief! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aw, wat lief van je! Dank je voor de tag :) (die had ik nog niet hoor ;D) Leuk geschreven, en ik herken me wel in die punten ^^

  BeantwoordenVerwijderen