zondag 16 januari 2011

Teeez!: review, EOTD, algemene indruk

Er is weer een nieuw merk op de markt. De Nederlandse Teeez!. Ik heb het al op meerdere blogs gezien. Mijn eerste indruk was: glitter!.. maar wel een beetje kinderlijk. Ik was er zo nieuwsgierig naar dat ik dit merk even ging googlen.

Het gekke is... door Teeez Cosmetics in te tikken kom je wel op allerlei sites (twitter, hyves, reviews op andere blogs), behalve de homepage van het merk zelf. Via allerlei links op de andere pagina's heb ik het toch kunnen vinden. En ook de Store Locator om een DA drogist in de buurt te zoeken.

Ik was toch een beetje bang dat alles tegen zouden vallen. Maar de plaatjes op de site zijn prachtig en alles behalve kinderlijk, dus waarom niet een kijkje nemen? Nou helaas.. het viel dus wel enorm tegen. Het assortiment is heel beperkt en bestaat uit enkele losse oogschaduws, glitter eyeliner, dikke lippotloden, lipglosjes en nog enkele andere producten. Het is allemaal mooi glitterig, verpakkingen zijn ook leuk, maar 5-6 euro per stuk... pigmentatie vond ik ook niet geweldig... en eerlijk gezegd vond ik mezelf iets te oud voor al die lieve spulletjes (OMG, dat heb ik tot nu toe alleen met Essence gehad!).

Uiteindelijk heb ik alleen een glitter eyeliner in de kleur Smooth meegenomen. Glitter eyeliners van dit merk zijn best goed gepigmenteerd en dit was toch wel een aangename verrassing. Een paar keer met het dunne kwastje langs gaan en je hebt een mooi glitterig lijntje.

De kwaliteit van deze liners vind ik net zoals die van de bruine Gerard Binard liner. In deze look heb ik ze trouwens gecombineerd (1/3 bruin, 2/3 roze). De kwaliteit is op zich wel goed, maar niet super (iets te waterig/meer gel dan glitter).

Het voordeel van deze glitter liners is wel dat er zo'n grote kleuren aanbod van is. Het is niet alleen zilver en bruin, er is veel meer. Je kunt hier elke look mee aanvullen. De eyeliner blijft ook nog eens goed zitten. De hele dag, zelfs zonder basis. Kortom, leuk om een keer uit te proberen, maar helaas geen musthave.

13 opmerkingen:

 1. Leuk voor een gek feestje dit soort glitterspul, maar anders zou ik het niet gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. staat wel mooi met de kleur van je ogen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zo schattig. Een heel leuk kleurtje.
  Mooi hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer zeg dat je het merk niet wat vindt (als ik het goed heb begrepen) maar ik vind deze eyeliner wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combo met de twee liners!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die eyeliner zo leuk! Vind het erg mooi gepigmenteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het wel een erg mooie kleur, die roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nieuw merk? die bestaat echt al heeeel lang, hihi.
  vond laatst namelijk mn eerste lipgloss weer, en die is van teeez!
  dus het bestaat al minimaal 6 jaar =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Anoniem heb ik ook mijn eerste lipgloss was ook van teeez

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wilde ook zeggen dat Teeez helemaal niet nieuw is haha. Ik heb gisteren ook even voor het schap gestaan en juist wel veel gekocht. 3 Glitters eyeliners, 3 lakjes en 3 lipglossen. Vooral die lipglossen zijn echt geweldig! Had mn mandje wel veel voller kunne laden, maar daarvoor werd het een beetje te duur ;)

  BeantwoordenVerwijderen