zondag 30 januari 2011

Want some chocolat?

Ook ik heb de nieuwe oogschaduws van L'oreal Color Infaillible ontdekt. Er is al zoveel goeds over geschreven, ik moest het gewoon proberen! En natuurlijk ging ik voor deze diepe chocolade bruine kleur (Endless Chocolat)...

Deze mousse/oogschaduw zit in een handig potje onder een zwart klepje en het dekseltje... kortom, goed verpakt tegen het uitdrogen. Het voelt aan als een vettige/crémige oogschaduw en het heeft textuur van een mousse. Heel apart en heel innoverend!

Het aanbrengen doe ik altijd met een plat kwastje. Ook in mijn video-tutorial van Baroque Look heb ik laten zien hoe makkelijk het gaat. Pigmentatie is echt super, wat ook al in mijn video te zien was. Je zou deze oogschaduw ook als eyeliner kunnen gebruiken.... óf als basis voor een andere kleur of (nog beter) - een pigment. Kennen jullie nog de sample van MAC's Green Brown pigment? Deze prachtige rood/bruin/groene kleur heb ik boven op deze L'oreal kleur aangebracht...

...et voilà, een heel ander effect! Wat een verschil! De kleur is veel dieper en een stuk groener. Ook is de shimmer prachtig op een andere manier. Dit is geweldig! Ik ga deze oogschaduw nog zeker met andere pigmenten uitproberen!


Deze oogschaduw blijft ook nog eens super goed zitten. Ik breng het wel op een basis aan, omdat ik gewoon niet zonder kan. De kleur is makkelijk om te blenden. Je kunt dus deze mousse/oogschaduw gerust met een "gewone" oogschaduw combineren. Wat een top product! Er staat gelijk nog een kleur op mijn verlanglijstje.

17 opmerkingen:

 1. Wow, wat een schitterende kleur! Ik vind het echt supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur, moet er ook dringend eens om gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, onwijs mooie kleur. Ik ben er weg van.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Ik heb je post op bloglovin geliked :D

  Groetjes,

  Kaya-Quintana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze zijn echt enorm mooi! Heb ze even geswatched op mijn werk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Kaya-Quintana: aauw big thnx!! Super lief van je :)
  @Nail-Gloss: @Silva: @Evelien: @Dionne: @Kalypso: @femketje: @unebeauty: thnx, ladies! ook zonder pigment erboven op is ie heel mooi.
  @Perfectly Unordinary: haha ik vraag me af of er mensen zijn die hier totaal ontevreden over zijn :P
  @Roxanne: da's wel heel makkelijk, cool :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. jaa dit is echt hele fijne oogschaduw! Heb zelf meteen 4 kleuren in 1x gekocht (2 halen 1 betalen) en heb ook zeker nog 2 kleuren op m'n verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht bij de eerste foto dat het een cake ofzo was haha!
  maar hele mooie kleur!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Gabriella: oooh lekker veel! Dat wil ik ook :)
  @steffi: is het ook!
  @Liesewiesje: thnx!!!
  @Beautista: haha vandaar ook de bijpassende naam ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi zeg, ik heb hem zelf ook en die moet ik nu maar eens heel snel gaan gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen