woensdag 16 februari 2011

All Round Mascara van Catrice

Toen ik laatst opzoek was naar een nieuwe mascara, had ik zin om een cheap exemplaar uit te proberen. De All Round mascara van Catrice is een bekende in de beauty-land en daarom heb ik snel voor deze gekozen. Alleen was ik er best huiverig mee, omdat mijn ogen bijvoorbeeld niet tegen Essence mascara's kunnen. Maar uiteindelijk viel het dus enorm mee.

Het borsteltje is best klein. Het is juist het tegenover gestelde van de borsteltjes die nu zo populair zijn: denk aan BadGal en de nieuwste mascara's van Dior. Het borsteltje heeft korte, harde vezels die echt als kammetjes dienen om je wimpers te scheiden.

Wat het effect betreft, ik heb altijd best wel hoge eisen aan mascara's gesteld. Ik hou van false lash effect, volle wimpers en zichtbare volume en verlenging. En ja, ik ben dus echt niet snel tevreden. Deze mascara viel aan het begin daarom ook zwaar tegen. "Is dit alles? Hoe kan iedereen dit zo'n geweldige mascara vinden?" - dacht ik toen ik deze mascara begon te gebruiken. Maar goed, iedere mascara verdient zijn kans... en een paar weken later viel het mij op dat ik er steeds meer tevreden over werd.

Dit is het effect van toen ik er minder blij mee was. De laatste "vorderingen" van deze mascara kunnen jullie in mijn laatste EOTD's zien. Het wordt steeds beter. Dit is geen geweldige mascara met een overweldigend effect. Maar voor zo'n 3 euro werkt dit echt heel goed! Het scheidt mijn wimpers en maakt ze een heel stuk langer. De volume is het grootste punt: hoe langer je deze mascara gebruikt des te meer volume je begint te zien. Maar over het algemeen verdient deze mascara een dik voldoende.

11 opmerkingen:

 1. Ziet er nog best oké uit voor de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu dat ik jou artikel heb gelezen wil ik hem ook wel proberen want eerlijk gezegd vind ik 13/14/15 euro best veel voor een mascara, ik gebruik het elke dag dus ben er zo doorheen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er niet slecht uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er idd niet slecht uit voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mascara schijnt niet op zijn best te zijn als je hem net opent.. pas na enkele weekjes... Las ik laatst ergens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb ik ook met deze mascara. Bij het begin is ie nogal 'nat', pas na een aantal keer gebruiken vind ik hem écht fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry, maar ik haat die mascara zo erg! Ik heb hem een paar keer gebruikt, maar verder nooit meer. Bij mij gaan mijn wimpers de verkeerde kant op staan, en ze krijgen het spinnepoot effect youknow.
  Maar iedereen zijn eigen mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's. Hij ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Beautyill: een blunder ;) 1 - je las het vast hier. 2 - ik heb ook in het artikel gezet dat ik hem al een tijdje gebruik :)
  @Inge: ooh! Dat is wel ernstig! Voor zo'n prijs doet het ook geen pijn als je hem moet weggooien ;)
  @Perfectly Unordinary: @Silva: @Kashmira: @Miss make-up and the city: @Kalypso: thnx, ladies!
  @Beautista: klopt eigenlijk wel ja. Maar ik wissel het zelf af... soms lux, soms budget.. je doet er tenslotte toch wel 3 maanden lang mee :)
  @Merel: zo is het altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er best OK uit voor zo een budget mascara :) Bedankt voor je review! :)

  BeantwoordenVerwijderen