donderdag 24 februari 2011

Budget try-out: Metallic Eyemousse van de Hema

Toen ik een tijdje geleden bij de Hema was, stond ik natuurlijk weer eens bij de make-up te kijken. Hema heeft toch af en toe van die budget-hebben-dingetjes. Toen heb ik een blauwe Metallic Eyemousse geswatches... en wow, I was impressed! De kleur was prachtig en de glitters ook! Maar wat mij nog het meest opviel was het volgende. Toen ik de swatch wilde verwijderen, ging het nauwelijks. "Deze zal ontzettend goed blijven zitten!" - dacht ik toen. Tijdens mijn laatste bezoek aan de Hema moest ik er ook weer aan denken...Blijkbaar is dit een gewild kleurtje. #06 Green (how borring) was de laatste in zijn soort.. eehm, kleur. En aangezien ik vooral de laatste tijd helemaal into happy kleuren ben, moest ik deze wel kopen. Deze mousse is best romig en lijkt zelfs een beetje plakkerig (dus geen poeder-finish). Ondanks dit feit, droogt deze mousse best snel. Ik breng het altijd met een plat kwastje aan. Je zou het ook met je vingers kunnen proberen, maar het kwastje pakt toch net iets meer pigment op.

Er komt niet super veel pigment van af. Waarschijnlijk scheelt dit per kleur, ik weet nog dat ik pigmentatie van de fel-blauwe kleur erg goed vond. Deze groene kleur kun je wel goed opbouwen. Maar het lijkt soms wel dat er meer glitters in zitten, dan pigment. Op de oogleden heeft het ook een mooi, vrij subtiel effect. Je kunt deze mousse als basis en als gewone oogschaduw gebruiken. In beide gevallen blijft het mooi de hele dag op zijn plek. Voor 2-3 euro is dit een fijn budget-product. Binnenkort een look hiermee! Cijfers: verpakking: 10/10, textuur 7/10, effect 7/10, prijs-kwaliteit 8/10.

9 opmerkingen:

 1. ik heb ook een stuk of 7 van die potjes en ik vind ze echt super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, ik wil er een kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm vind het jammer van de pigment.. bij deze kleur iig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze in het donkergrijs, ben er wel heel blij mee maar het is wel wat donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleur heb ik ook. Ik vind ze soms wel fijn als je even gauw een make-upje op wilt doen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo fan van cremeshadows.. misschien moet ik het maar gaan proberen.. wel jammer van de pigmentatie!

  x Sanaz

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur! Ik hou echt van groen, ben benieuwd naar je look hiermee. Misschien dat ik 'm ook wel ga halen =D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de bronzen kleur en die is ook weer wel hartstikke goed gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Sanaz: dan vind ik die "nieuwe" van L'oreal toch wel beter, hoor. Het scheelt natuurlijk in centjes, maar qua kwaliteit is het echt een verschil. Pigmentatie valt trouwens minder tegen in de look, je zult het zien ;)
  @femketje: had het gezien :)
  @Silva: ze zijn ook echt de moeite waard, probeer het in de winkel en je zult ervan houden ;)
  @Beautyill: ja klopt, ik ook!
  @Daniëlle: lijkt me wel een mooie kleur!
  @Kalypso: klopt! Even een pigment er overheen en klaar :)
  @Beautista: ik zal proberen deze eerder laten zien dan eerst gepland ;)
  @Manon: ooh lijkt me ook mooi! Had ik ook nog naar gekeken, maar wilde voor de verandering iets anders dan bruin/bronze :P

  BeantwoordenVerwijderen