donderdag 24 februari 2011

EOTD: The Brightest Side of Being Alive

Met dit weer heb ik duidelijk meer zin in kleur. Ook al blijven mijn kleren nog een beetje somber (als het maar warm is), mijn ogen moeten knallen. Vrolijke kleurencombinaties maken mij blij!

Deze look is intens en opvallend. Maar ik vind hem zeker niet overdreven en best draagbaar (het is maar wat je zelf durft). Ik heb deze look gewoon naar mijn werk gedragen en kreeg er (van mannen!) veel complimentjes over. Eén vond het zelfs op een regenboog lijken.. nou ja, dat vind ik weer niet, maar het is wel lief :)

Groen pigment, die ik in mijn binnenste ooghoek heb gebruikt, komt uit de goodiebag. De glitters die ik later er bovenop heb aangebracht zijn van hetzelfde (eBay) merk. De oranje kleur is een kleur uit het Sugarpill-paletje. Deze is fel genoeg om de look intenser te maken. Om deze kleur te verzachten heb ik boven me crease Dalai Drama van Catrice aangebracht.

De highlighter heb ik zo subtiel mogelijk gehouden. Je kunt een mooie look makkelijk verpesten door te overdrijven met kleur.

Tip: een minder intense en warmere variant van deze look? Check mijn Fresh Vitamins, No Pills-look!

12 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel mooi en kleurrijk uit. Doet mij een beetje denken aan een mango.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi en zomers!!
  Die glitters maken het ook echt af
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie zomerse look! Ik vind de glitters er ook erg leuk bij staan! De eyeliner breng jij altijd super strak aan, dat lukt mij echt bijna nooit. Als je nog tips hebt...houd ik me aanbevolen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wauw dit is echt heel mooi! Leuk ook met die glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat 'n leuke, zomerese look!
  Let's the summer begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supermooie look! Heb meteen zin in de lente en zomer daardoor ;) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaaah, jij hebt zulke lange wimpers!! *_____* Jaloerssssssssssss!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super ziet er echt goed uit! heel mooi gedaan meid! De kleuren matchen ook precies

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Mitchin: haha thnx! Het is ook mascara's "schuld" ;)
  @Sanaz: aaauw thnx!!!!!

  @IEDEREEN: dank jullie wel!!

  BeantwoordenVerwijderen