donderdag 17 februari 2011

EOTD: Never Ending Emerald Dream

Ik had zin in een smokey-eye met een twist. En wat krijg je dan? Een look met pigmenten! Donkere pigmenten die opeens geweldig bij elkaar passen.

Voor deze look heb ik mijn favoriete basis-oogschaduw gebruikt van L'oreal Color Infaillible. Eigenlijk lijkt deze look op datgene wat ik al eerder gemaakt heb, maar dit is misschien toch iets heftiger. Een echte smokey eye.


Natuurlijk heb ik weer Green Brown pigment van MAC gebruikt, alleen dit keer zie je het alleen in de crease. Op mijn bewegende ooglid heb ik pigment van Barry M gebruikt (zwarte/donker-bruine met blauwe glitters). Deze bleek trouwens minder glitters te bevatten dan pigment van MAC... vreemd, had het toch anders verwacht. Maar goed, het is toch nog een bijzondere smokey geworden.

14 opmerkingen:

 1. Dat is zo mooi. Wauw, wat een mooie kleuren ook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooimooi! Dat groene kleurtje is echt wauwie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Ziet er mysterieus uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb hier maar een woord voor; super!
  Erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wauw dat is echt heel mooi! Die groene schijn vind ik zo gaaf:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet ook echt MAC pigments gaan kopen, dit is echt heel mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look! Heel mooi die groene accenten erin!

  BeantwoordenVerwijderen