dinsdag 22 februari 2011

Gosh-favoriet: Let's Twist Eyeliners


Let's Twist Eyeliners van Gosh zijn echte blijvertjes in mijn stash. Lang geleden kocht ik een zwart let's twist-stiftje en voor ik het wist gebruikte ik hem elke dag. Ik heb nog nooit zo snel een oogpotlood of een eyeliner opgemaakt. Het geweldige aan deze stift is dat hij super zacht is en toch lekker lang blijft zitten. Vooral voor mijn waterlijn vind ik hem geweldig.
Toen wilde ik meer, vooral qua kleur. En gelukkig worden deze potloodjes in verschillende kleuren verkocht. Op dit moment heb ik er twee van: Green Gate (een koele, mos-groene kleur) en 100 Blue Grass (zachte teal, groen-blauwe kleur).


Zoals jullie misschien gemerkt hebben, heb ik nauwelijks reviews van Gosh-producten. Normaal ben ik er ook niet echt een fan van. Maar deze stiften zijn simpelweg geweldig. Je hoeft ze niet te slijpen. Je draait ze eruit en ze zijn klaar voor gebruik. De textuur is lekker romig en soms een beetje brokkelig (zoals ook aan de swatches te zien). Maar dit valt in de praktijk reuze mee. Je brengt ze heel makkelijk aan voor een langdurig resultaat. Cijfers: verpakking 10/10, kleuren 8/10, feel 9/10, prijs-kwaliteit 8/10.

11 opmerkingen:

 1. Hmmm ik ben ook niet zo enthousiast over Gosh producten, vrees dat ook deze eyeliner bij mij niet erg lang goed zal blijven zitten ;) Wel mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van Gosh eyeliners, ze doen het altijd goed bij mij :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marjolein: geloof me, deze blijven bij iedereen goed zitten ;)
  @Silva: allemaal? Ik vond de gewone potloodjes minder goed, maar ze waren wel lekker romig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wist niet ze deze hadden. Ik heb een gewone van hun en vind die wel leuk. Hun andere producten vind ik ook niet om naar huis te schrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zo'n pencil persoonlijk niet zo fijn. Maar het zijn wel 2 mooie kleurtjes.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n blauwe eyeliner van Gosh, een iets donkerdere kleur wel, en ik ben er ook heel tevreden over eigenlijk, in tegenstelling tot andere producten van Gosh

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh fijn als ze zo lekker romig zijn (L)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blue Grass is echt een heel mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er staat geen prijs bij, hoeveel kosten deze?
  Ze lijken me echt fijn :]

  BeantwoordenVerwijderen