dinsdag 15 februari 2011

Huishoudbeurs: ook voor de beauty liefhebbers (shoplog!)

Huishoudbeurs... het klinkt misschien best suf. En toch wilde ik erheen. Een vriendin van me moest keihard lachen toen ik haar meevroeg. Wij hadden er niet veel van verwacht. Ik dacht nog dat als we daar een beetje vroeg klaar zouden zijn, dan zouden wij nog naar het centrum van Amsterdam kunnen gaan.... maar we waren er dus van 11 tot 4 uur...!! En ja, het was hartstikke leuk!

Maar natuurlijk was Huishoudbeurs ook precies zoals je denkt.. Overal staan bordjes als "2 stuks + cadeautje = 3 euro!" en bij het woord "GRATIS" begint iedereen zenuwachtig (en hebberig) te worden. Maar ja, het is humor. En we hebben 2 BN'ers gezien! Echte toppers... Jody Bernal en Wesley (van Popstars)! Whahaha, naja, het was wel gezellig :) Ik zeg: volgend jaar weer!

Je kunt er nog tot 20 februari heen ;)

15 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes heb je daar gekocht! Benieuwd naar je mening over Golden Rose!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben daar al twee keer geweest en ik vind het ook echt zo gaaf! Ik heb daar ook Konad gekocht en ik werd helemaal volgepropt met gratis chocola haha. Ik wil volgend jaar weer eens gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! ik ga morgen!
  Ik ga veel van die flakies lakjes kopen ;) hoe duur waren die?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg leuk, leuke dingen gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt super leuk. Ik wil er ook een keer heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Nail-Gloss: eerlijk gezegd, geen idee :) Maar alles is daar cheap, dus meer dan 3 euro zal het niet zijn. Let wel op dat ze dat 1+1gratis goed afrekenen, volgens mij hebben ze bij mij fout gerekend :(
  @Perfectly Unordinary: komt voor elkaar!
  @Kashmira: cool hè! Ik ga ook zeker weer volgend jaar :D Wij zijn daar 2x bij die drankproeverij geweest, was ook leuk! XD
  @femketje: @Silva: @Kimberley: thnx, meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoop niet dat dat ook een soort schuurpapiertje is als ze bij de etos hebben.. daar heb ik enorme brandwonden mee opgelopen...!
  Ben zooo jaloers op je flakie nagellak :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke spulletjes heb je gekocht!
  Ben benieuwd naar reviewss

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga morgen! Ik ben benieuwd, kijk nu lekker je filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, ik heb niet verwacht dat ze zoveel beautyspullen bij een huishoudbeurs zouden hebben (dacht altijd meer richting swiffer-dusters en zo ^______^). In Utrecht word in maart een beauty-beurs gehouden, daar wil ik wel naar toe =))

  P.S. Jody Bernal, hehehe =ppp Hoezo nou echt... =))))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zijn de konad producten daaar ook goedkoper?
  of hebben ze dezelfde prijs als bij enchantra?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het was zo te zien zeker een topdag. Dit is nu juist zo leuk. Dit had ik dus echt even niet van deze beurs verwacht. Volgende keer ga ik ook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Beautyill: ik hoop het ook niet!
  @Beautista: @Kelly: thnx, ladies. Die komen zeker!
  @Mitchin: Echt waar? Oooooh daar wil ik ook heen!!!! Mag ik mee? XD
  @lieke: precies dezelfde als bij enchantra, ook 4,95 voor alles. Alleen hadden ze daar beursaanbiedingen... 5 stuks voor 20 euro (geloof ik!).. dat scheelt wel natuurlijk. Maar dat heb ik niet gedaan, zoveel Konad hoef ik ook weer niet te hebben.
  @Kalypso: ik ga ook weer, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha, wat een leuk filmpje. Heel droog, dat commentaar op de verpakking van Golden Rose ;) Ik ben het er helemaal mee eens hoor, ik vind het er ook een beetje "te cheap" uitzien, maar ik ben wel heel benieuwd hoe de kwaliteit is!

  BeantwoordenVerwijderen