donderdag 3 februari 2011

L'occitane Facecolour Powder

Het merk L'occitane staat vooral bekend om heerlijke verzorgingsproducten voor lichaam, gezicht en haar. Vorig jaar heeft dit merk ook make-up aan het assortiment toegevoegd. Vanaf het begin was ik er best nieuwsgierig naar, maar had er niet veel van verwacht. Behalve toen ik in de winkel deze schoonheid zag...

Facecolour powder kun je op meerdere manieren gebruiken: als oogschaduw, blush of highlighter (niet deze kleur, maar de andere uit het assortiment). Ik heb bewust voor deze donkerdere kleur, Rosé dentelle, gekozen, omdat hij volgens mij het meest veelzijdig is. Hoe deze kleur als oogschaduw is, heb ik eerder in mijn Baroque look tutorial laten zien. En dit is hoe je deze kleur als blush kunt gebruiken...

Het is een prachtige, subtiele kleur! Prima voor de dagen wanneer je geen uitgesproken blush-kleur wilt dragen, maar toch een kleurtje op je wangen wilt hebben. De kleur is semi-mat en glanst nauwelijks. Persoonlijk vind ik dit een heel mooi effect. Het aanbrengen gaat trouwens ook heel soepel, dankzij de goede blend-gehalte van deze poeder.

Als enig nadeel zou ik de verpakking kunnen noemen. Het is namelijk vrij klein. In principe kan ik er met mijn schuine blush brush makkelijk bij, maar het is wel even wennen. De prijs kan voor sommigen ook een punt zijn. Je bent hier rond 10 euro aan kwijt. Maar toch ben ik blij met dit product. De kwaliteit is prima en zo'n veelzijdig kleintje is toch altijd wel handig om te hebben.

11 opmerkingen:

 1. Het ziet er wel erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleur, het printje vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Er is een L'Occitane winkel in de buurt dus misschien neem ik wel een kijkje (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! En ik vind je ooglook ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Perfectly Unordinary: @Silva: dank jullie wel, ladies!! :)
  @Manon: @Myrna: @femketje: ja hè, het is zeker een mooi product!
  @Diana: zeker de moeite waard, ze hebben daar genoeg goede spulletjes :)
  @unebeauty: het is niet per se een blush ;) face colour! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je heel mooi. Leuke kleur. Mooi hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt een hele mooie kleur!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als blush vind ik hem erg mooi. Een mooie warme roze kleur.Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen