maandag 14 februari 2011

Lovely perfume: D&G L'impératrice

Ik schrijf eigenlijk niet vaak over parfum.. best zonde, omdat ik er gek op ben. Ik hou ervan als ik omringd ben door een heerlijke geur. Dan voel ik mij meer zelfverzekerd en op mijn gemak.

Dit parfum van D&G heb ik al vanaf eind zomer. Jullie kennen waarschijnlijk nog de geweldige campagne met o.a. Claudia Schiffer, Eva Herzigova en Naomi Campbell. De geur die ik in mijn bezit heb is #3 L'impératrice, hier is Naomi dan ook het gezicht van. Voor ongeveer 60 euro bij de Douglas (op het internet al vanaf 45 euro) krijg je 100 ml van eau de toilette... 100 ml, is dat veel? Hell yeah. Ik schrok ervan toen ik deze enorme fles zag. Voor parfum/eau de toilette is dit natuurlijk niet echt gebruikelijk...

Doordat de verpakking ook nog eens simpel, maar strak eruit ziet, kreeg ik een beetje het idee van een simpele parfum. Maar het is alles behalve dat! Dit parfum lijkt wel een explosie van geur! Het is zo sappig en sprankelend, echt onvoorstelbaar. Eerst vond ik het zelfs iets too much, maar uiteindelijk bleef ik steeds aan deze geur denken en daarom moest ik hem wel kopen. De geur is heel fruitig en toch ruik je ook het hart van roze bloemen. De basis is muskusachtig en daarom heel verleidelijk. De topnoten zijn rabarber, rode bessen en kiwi - een heel bruizend fruitig aroma! In het hart zou ook jasmijn zitten, maar eigenlijk valt dit mij niet heel erg op. Het is een kleine chaos van zoet en kruidig and I like it!

P.S. Happy Valentine's Dag, ladies!

5 opmerkingen:

  1. Die ruikt heel lekker. Heb er een proefmonster van gehad. heerlijk.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als iets voor de Valentijnsavond =))
    En die reclamecampagne was idd heel hot =))

    BeantwoordenVerwijderen