zaterdag 5 februari 2011

Make-up mee op vakantie

Al eerder konden jullie zien welke verzorgingsproducten ik vorige week naar Oostenrijk mee had genomen. Vandaag is het tijd voor make-up...

Kortom, matterende foundation, één oogschaduwpaletje en 2 soorten blush zijn zeker de musthaves om mee te nemen. Ik neem op vakantie vooral mijn favorieten mee en zeker geen dingen die ik nog niet geprobeerd heb. Het zou toch wel teleustellend zijn om op vakantie erachter te komen dat je iets beter thuis kon laten.

12 opmerkingen:

 1. als je dat tasje ziet, denk je daar ziet bijna niets in. maar als je het er allemaal uithaalt, is het nog veel. maar allemaal leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet echt kwijlen als ik zoveel moois zie =)) Ik neem bijna geen make-up mee op wintersport (behalve voor het uitgaan), en doe niets op als ik de berg op ga, alleen een dikke creme met daarop een sunscreen, want ik beland gewoon heel vaak met mijn gezicht in de sneeuw, hahaha!
  Dank je wel voor deze post, zo leuk om te lezen! Ik was ook al iets vergelijkbaars aan het schrijven, maar ik ben traaaaaaaaaaag...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @steffi: ja hé! Daarom is dit mijn vaste meeneem vakantie-tasje :)
  @Mitchin: haha ja dit was ook vooral voor uitgaan :) Verder heb ik alleen maar gelopen, dus had geen kans om met me gezicht in de sneeuw te belanden :P Maar voor overdags deed ik nog wel me ogen opmaken en een poeder met spf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar koop je eigenlijk de Voluminous-mascara? Want ik heb hem precies nooit gezien in de winkel (of ik moet er serieus naast kijken).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Perfectly Unordinary: dit is nog steeds dezelfde! Ik heb deze van de zomer op vakantie gekocht en gebruik het al vanaf november. Nu niet meer, want ja, 3 maanden verder. Maar de volgende keer dat ik naar Duitsland of zo ga, neem ik er zeker weer een mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zit best veel in die tas! Leuke dingetjes neem je mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te zien! Ik ga zelf met carnaval op wintersport.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje! Ik neem ook altijd van die proefmonstertjes parfum mee, superhandig!
  Trouwens, ik heb je getagged ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha, ik heb altijd zoveel mee.
  Leuk filmpje. Hihi, jij hebt ook behoorlijk veel mee.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Silva: thnx :)
  @unebeauty: ooh da's ook leuk!
  @Pauline: haha idd! Ik zag het, thnx!
  @Kalypso: toch nog best veel hè :) Maar het kan erger, ik weet het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow er zit meer in dan ik dacht !
  Leuk filmpje =)

  BeantwoordenVerwijderen