woensdag 9 februari 2011

Mild nagellak verwijderen met Herome

Het is best lastig om een goede nagellak remover zonder aceton te vinden. Ze zijn namelijk allemaal verschillend. Misschien merk je het zelf niet, maar geloof me: er is een verschil. Zo heb ik hiervoor de Kruidvat-remover gehad en die was alles behalve fijn. Het verwijderen van alle nagellak ging een stuk lastiger en het had geen goede invloed op mijn nagels. Na deze grote teleurstelling heb ik besloten om een goede remover te kopen... en Herome staat "toevallig" bekend als een goed merk...

Het eerste wat me opviel was de geur. Zoals Serena van Beautylab eerder heeft opgemerkt, doet deze geur je denken aan Chanel #5. Huh, zo lekker? Nou, eigenlijk ben ik geen fan van dit parfum, ik vind hem iets te zeperig. Maar als een nagellak remover zo ruikt - hé, je hoort mij niet klagen!

Deze remover doet daarnaast heel goed z'n werk. Hij verwijdert heel mild en zonder enige moeite verschillende soorten nagellak. Hij irriteert niet en is zacht voor je nagelriemen. Substantie is een beetje olie-achtig, maar er blijft geen naar laagje over, wat ik zelf heel fijn vind. Of deze remover ook inderdaad goed verzorgd, weet ik niet. Het gaat mij er vooral om hoe mild hij is. En op dit punt scoort deze remover een dikke 10.

13 opmerkingen:

 1. Dat klinkt wel prettig. Als ik nagellak remover gebruik dan zeurt iedereen in huis om de stank, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt best prettig! Ik heb er nu één van de Etos die ok is, maar ik zoek een betere :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn product. Ik gebruikte eerst ook die van de kruidvat. Maar wat een ramp voor mijn nagals. Hahaha chanel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik heb nu ook die van het Kruidvat, droogt mijn nagels toch wel uit.
  Is deze ook zuinig? Want ik vind het wel een prijzige remover, maar als hij zuinig is, kan ik het nog wel verantwoorden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Perfectly Unordinary: ik gebruik deze nu zeker 1-1,5 maand en ik gebruik hem 3-5 keer per week.. ik vind het dus zeker meevallen! Het grootste gedeelte zit er nog in.
  @Pretty Beauty Land: ahaha ik krijg ook altijd zulke opmerkingen :P
  @Kalypso: dat had ik dus ook met die van de Kruidvat..
  @femketje: @Silva: @Angélique: het is een hele fijne :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel goed maar ik vind hem wel vrij prijzig voor een nagellak remover.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit wordt mn volgende waarschijnlijk, heb nu die v trind en die is ook erg goed maar enkel online te bestellen en verzendkosten voor enkel een remover nee dankje :d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klopt, van deze was ik ook ontzettend tevreden. en inderdaad hij heeft een beetje een zeepgeurtje (zo van oude dametjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, persoonlijk erger ik me meer aan de nagellak-opbreng-geur dan het afhalen.. waarschijnlijk omdat ik langer in de 'opbreng-geur' zit..
  Laatst wat nagelwieltjes zitten lakken in de woonkamer, iedereen had er hoofdpijn van gekregen :o

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm klinkt wel goed, deze dan maar eens gaan kopen! Ik lees in de comment hier boven dat Helena zich ergert aan de nagellak-opbreng-geur.
  Oow ik vind nagellak juist ZO lekker ruiken! echt heerlijk haha beetje raar misschien
  x

  BeantwoordenVerwijderen