zaterdag 26 februari 2011

Mineral blush van L.A. Colors

De laatste tijd worden de Mineral Blushes van L.A. Colors helemaal de hemel in geprezen, hebben jullie dit ook al gemerkt? Eigenlijk wist ik niet eens dat deze blushes zo goed/populair waren (waar heb ik de hele tijd gezeten?)... tot ik er eentje in mijn handen kreeg. Hebben! Wat een prachtige kleur! Deze kleur schijnt ook een van de populairste kleuren van dit merk te zijn... en sommige mensen doet deze kleur ook weer aan Nars' Orgasm denken (daar hebben we hem weer).

Op het eerste gezicht ziet het er best cheap uit. Ik had er ook niet veel van verwacht. Maar ik werd er wel door verrast. De textuur van deze blush is echt heerlijk. Het is zacht, niet te poederig en is makkelijk uit te blenden.


De kleur bleek echt ideaal te zijn! Het is geen felle, mega gepigmenteerde kleur, waar je voorzichtig mee moet omgaan. Natuurlijk kun je ook deze opbouwen en als je wilt kun je hier vast een clowneske look mee maken. Maar met enkele veegjes met een kwast creëer je een prachtige frisse glow. Maar nu... hoe heet deze kleur? Just Peachy! Oké, dat is dus raar, toch? Naar mijn mening is dit echt geen perzikkleurige blush. Het is meer zacht roze met een beetje warmte erin. Ik ben eigenlijk best benieuwd hoe ze op deze naam kwamen ;) Ach ja, de kleur op zich is echt prachtig. Een aanrader voor vele huidskleuren. Je kunt deze blush o.a. bij Boozyshop kopen voor nog geen 5 euro.

11 opmerkingen:

 1. Mooi hoor!
  Ik heb er ook 1 maar die is veel te donker voor mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thnx voor de tip!
  Ik vind dit echt een hele mooie zachte kleur.
  Het is inderdaad meer roze dan peach!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw erg mooie kleur staat erg mooi bij je huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush! Maar inderdaad, peachy vind ik hem ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtje. Heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen