zondag 27 februari 2011

My first... Sugarpill pigmenten!

Een tijdje geleden kondigde Enchantra een fijne actie aan: korting op alle producten van het merk Sugarpill. Zoals jullie weten ben ik gek op felle kleurtjes en ik heb nog maar een paletje van Sugarpill. Natuurlijk moest ik gebruik maken van deze actie, omdat dit merk gewoon geweldig is.

En ja, wat kun je beter kopen dan pigmenten... Echt typisch iets voor mij. Sinds kort heeft Sugarpill ook nog eens pigmenten-trio's. Zo heb je iets voordeliger gelijk 3 pigmenten (alsnog 33 euro, dus vandaar dat ik ook blij was met de korting). Benieuwd naar mijn trio?

Je betaalt eigenlijk niet alleen voor de mooie kleuren, er zit ook nog eens echt veeeeel pigment in. 5 gram pure schoonheid! Even ter vergelijking: MAC fullsize pigment bevat 4,5 gram en is ook nog iets duurder.

De trio waar ik voor heb gekozen heet Dirty Money. Ik heb eerst alle kleuren gegoogled en vond deze toch het mooist. Hier zitten kleuren in die ik eigenlijk wel vaak kan gebruiken.

Goldilux is een hele rijke, diepe, gouden kleur. Junebug verraste mij enorm. In de verpakking ziet het er namelijk niet zo spectaculair uit. Maar als je het opent... waaaauw, Het is een prachtige bos-groene kleur met een vleugje teal. Hysteric is een koele paarse kleur met fijne blauwe shimmer erin.

De pigmentatie is natuurlijk super goed. Daar is Sugarpill dan ook bekend om. De kleuren zijn even prachtig op de oogleden als op de swatches. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het droog aanbrengen van deze pigmenten bij mij minder goed werkt dan nat aanbrengen. Maybe it's me... Maar goed, dan nog, I love it! Binnenkort zal ik, op jullie verzoek, een tutorial maken over het aanbrengen van en werken met pigmenten.

19 opmerkingen:

 1. AAAAH, kwijl! Jaloers! Wat mooi zeg! Ik wil ook heel graag Sugerpill!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Probeer ze eens op een Gosh Eyeshadow Stick of Primer Stick. Mensen geloven het niet maar het is echt zo: op die manier komen de kleuren veel beter tot hun recht. Nt aanbrengen kan soms wat onhandig zijn en bij deze primer hoeft dat niet terwijl de kleuren dan wel feller worden :)
  Geweldige kleuren heb je uitgekozen, schitterend! Vooral die groen is fantastisch. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die gouden is echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een mooie pigments! Echt mijn kleuren, vooral die goud is amazing <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtige kleurcombinatie, daar kun je veel kanten mee op <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat zijn die mooi. Heel mooi.
  3 pracht kleurtjes met prima pigmentatie.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleuren zeg! I (L) the gold!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi!
  Lijkt me erg handig zo'n filmpje van het gebruiken en aanbrengen van pigmenten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alle drie de kleuren zijn super mooi!
  Ben benieuwd naar je tutorial =D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind die groene eigenlijk juist een beetje tegenvallen. Had de kleur wat intenser verwacht, meer zoals in het potje. Misschien dat een primer idd helpt. De andere kleuren vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen