dinsdag 15 februari 2011

My Valentine's Day Present

Vroeger vond ik Valentijnsdag een opgeblazen gedoe. Als je van elkaar houdt, dan kun je er toch elke dag een Valentijnsdag van maken? En dit is geen "vrijgezellen-praat". Ik heb al jaren lang een vriend. Wij vieren het dan ook niet echt. Soms gaan wij uiteten en dan is het leuk als er weer zo'n Valentijn-arrangement is... nou ja, het heeft wel iets. Ceadeautjes... een bos bloemen vind ik enorm lief. Een kleinigheid erbij is altijd leuk. En dit is wat wij elkaar gisteren (of eigenlijk eergisteren al) hebben gegeven...

Ik heb mijn vriend een abonnement op Voetbal International gegeven. Hij krijgt het de komende weken en hij kreeg er ook een sjaal van zijn favo FC bij (duh). Geniaal idee van de Huishoudbeurs. Ik heb maar gezegd dat ik wel heel veel van hem moet houden nu hij dit cadeau heeft gekregen :)

En dit is mijn cadeau... wat een plaatje! Dit is een heerlijke parfum genaamd Midnight Rain Sheer Mist(van La Prairie). Ik droomde van deze geur al heel lang, het was liefde op het eerste gezicht... eeehm, geurnoot! Ik zal hier nog zeker een keer over schrijven.

Tja... ik kon het niet laten :) Maar nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie gedachtes over Valentine's Day en of er cadeautjes werden uitgewisseld!

7 opmerkingen:

 1. Hihi, die laatste foto's! Ik heb niet zoveel met valentijnsdag (heb dan ook geen vriendje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzondere verpakking!
  Ik heb van mijn vriendje een sigma spiegeltje, en chocolaatjes gekregen.. en van mijn moeder de suikerpot van little diva (A)
  Ben benieuwd naar je verdere bevindingen van deze parfum :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben zijn vorige vrijdag gaat eten met een speciaal valentijnmenu en zondag samen naar de basket geweest met mijn ouders want zij hadden een speciaal valentijnaanbod: dames mochten gratis binnen en kregen een cadeautje van Louis Widmer... zeer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow echt een supermooi flesje!
  Ik heb zelf niets met valentijnsdag, mijn vriend en ik doen dan ook niets, we hebben elkaar zelfs niet kunnen zien. (wat ik toch wel jammer vind!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt superleuke kadootjes! =)) (FC sjaal - mooi, hehehe). Midnight Rain Sheer Mist is wow *______* Wat een mooie naam ook =)) Ben benieuwd naar je review daarvan =)))

  Mijn man en ik hebben geen Valentijn gevierd, binnenkort hebben we een wedding anniversary en dan gaan we een reis maken naar Calforniƫ en kadootjes uitwisselen =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het dit jaar niet geviert. Er was geen valentijn voor mij...
  Maargoed, die laatste 3 foto's zijn heel grappig. Onwijs leuke cadeaus meid.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mitchin: OMG, wat cool!!!! Dat is natuurlijk ook veel leuker!!!

  BeantwoordenVerwijderen