zondag 6 februari 2011

New York Color bij Kruidvat!


OMG OMG OMG! Ik las dit gisterenavond op BeautyJournaal en ik MOEST het met jullie delen! Vanaf maart zal het fijne budget merk New York Color te koop zijn bij de Kruidvat! Hoe cool is dit?! Zoals jullie weten heb ik een tijdje geleden een enthousiaste review over de Liquid Eyeliner van NYC geschreven. Ik zei toen nog hoe jammer het was dat dit merk alleen in het buitenland te koop was. En ja hoor, moeten jullie je voorstellen hoe blij ik met DIT nieuws ben!!! Ik kijk nu al uit naar maart! Niet alleen MAC's Wonder Woman collectie komt uit, maar ik ga zeker ook nieuwe budget-spulletjes van NYC scoren!

P.S. Dit is even een berichtje tussendoor. Vanmiddag komt nog een echte (mooie!) zondagse artikel online ;)

16 opmerkingen:

 1. O no!!!!!! Niet goed voor mij :P:P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het merk helemaal niet :$ Maar een nieuw merk is altijd leuk natuurlijk! Ik mag tot maart van mezelf niks meer kopen, dus het is maar goed dat deze dan pas komt haha, kan ik dan meteen mijn slag slaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk nieuwtje zeg! Ik ben heel benieuwd naar de producten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, heel fijn nieuws! Hopelijk wordt het ook in de Belgische Kruidvat-vestigingen verkocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super! Ik kan haast niet wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah leuk! Ik lees altijd hele leuke reviews op Amerikaanse blogs, wat fijn dat het naar Nederland komt! Ik hoop dat ze ook de creme blush sticks hier gaan verkopen, die zien er echt prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is zo leuk. Echt goed nieuws. Ik ga brengen inslaan dan. Ik kan niet wachten tot maart. Allemaal nieuwe collectie's en een nieuw budget merk.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik ben echt benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk nieuws, ik heb er nog nooit at van geprobeerd dus ik ben alvast benieuwd ;) het zal vast het Manhattan schap vervangen want die is hier weggegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah dat is echt heel leuk! Dat word shoppen! Ik vind het super dat alle mooie merken langzamerhand naar nederland komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Kashmira: ja precies!!! Eindelijk, werd ook tijd :D

  BeantwoordenVerwijderen