vrijdag 4 februari 2011

NOTD: Biscuits & Cupcakes

Deze kleur van de laatste LE van Catrice heb ik al vaker op verschillende blogs gezien. Ik vond hem niet heel enorm bijzonder, gewoon een lief kleurtje. En toch heb ik hem niet kunnen weerstaan...

Ik vind het zo jammer dat de kleur op de foto's niet mooi genoeg overkomt. In het echt is het namelijk echt een plaatje. Maar misschien komt het doordat ik deze foto's heb gemaakt toen deze kleur al een week lang op mijn nagels zat... alle pracht eruit? I don't know. Maar geloof me, als je dit al mooi vind, in het echt is de kleur helemaal geweldig.

Vooral de eerste paar dagen heb ik mijn ogen er niet vanaf kunnen houden. Zo'n perfecte peachy pink kleur heb ik nooit eerder gezien! Het is warm en koel tegelijk, alles hangt van het licht af. Maar bovenal: dit is de perfecte nude nagellak ever!

Ook het aanbrengen gaat goed. Dekking is prima, maar 2de laag is noodzakelijk voor het mooiste effect. En ja, hij blijft dus heel goed zitten. Kortom, als je van neutrale nagellak kleuren met iets extra's houdt, dan is dit een absolute aanrader!

15 opmerkingen:

 1. Oeh mooi! Jammer dat ik die niet heb meegenomen, hier zijn ze nu overal uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! vind dit over t algemeen wel mooier dan zo'n donkere kleuren =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie ik het goed? Zit daar ook shimmer in, of is het puur creme? Mooi kleur, lekker girly =))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeee wat een mooie kleurtje! helemaal mijn smaak! Heb je eigenlijk fake nagels of zijn ze echt? Ik dacht nep, maar ik weet t even niet meer zeker, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vind het echt een pretty kleurtje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zo´n schattig kleurtje :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw dat is echt een mooie kleur! Dat had ik echt niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Manon: ja dat is echt jammer!
  @Beautista: ik ook, zeker wel!
  @Mitchin: haha nu je het zegt... maar nee, hij is gewoon lekker creamy :)
  @Merel: het is acryl :) Ik zal er binnenkort een artikel over schrijven :)
  @femketje: @Silva: @Kashmira: hij is echt mooi, helemaal met jullie eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur en wat een mooie, lange nagels heb je! Liefs, Masha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijf het echt een mooie girly kleur vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O deze is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hihi, die heb ik ook. Bij mij is die niet zo mooi als bij jouw. HMMM, het is wel een heel mooi lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi! Op mijn natuurlijke nagels dekt hij slecht.. je ziet er de randjes doorheen :(

  BeantwoordenVerwijderen