maandag 7 februari 2011

NYX Lip Spa Treatment

Lip Spa van NYX staat bekend om de verzorgende werking ervan. Vergis je niet, dit is iets anders dan de gewone lippenbalsem zoals wij die kennen. Je zou gerust kunnen zeggen dat dit een echte spa voor je lippen is.

Deze balsem is aan het begin vrij hard, maar smelt ook weer best snel. Vooral met warm weer zou ik hier, net als met een lipstick, mee oppassen. Mijn Lip Spa ziet er op dit moment niet echt smakelijk uit, daarom kan ik hem beter niet laten zien. Doordat dit een zachte balsem is, smeert hij heel makkelijk. Het geeft gelijk zo'n fijn, boter-achtig gevoel aan je lippen.

Wat je ook gelijk voelt is een lichte tinteling. Je moet hier echt van houden en het niet irritant vinden. Ik moet wel zeggen dat ik verschillende gelijke producten gehad heb en dat deze de meest zachte tinteling heeft. Het is dus absoluut niet storend en zelfs lekker. De mint-geur, tja, daar moet je ook van houden. In deze balsem ruikt het naar iets zoetere mint, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Zelfs in de winter is dit effect/geur heerlijk. Het zorgt ervoor dat je lippen ontspannen en lekkerder aan gaan voelen.

De kleur die ik heb is Orange Passion. Het is een van de meest felle kleuren en toch, zoals jullie kunnen zien, valt pigmentatie reuze mee. Het kleurtje is heel subtiel, maar het is er wel. Het blijft een balsem en geen lipstick, dus wat mij betreft is dit prima zo. Deze balsem maakt je lippen ook nog eens egaler. Probeer hier een lipstick overheen te brengen en je zult het verschil merken! Ook daarom staat een neutraal kleurtje van Lip Spa op mijn wishlist. Oh ja, en ten slotte - hydratatie. Het is er wel door de fijne romige structuur, maar als ik het een cijfer zou geven dan is het zeker een 7 (kon toch iets beter).

14 opmerkingen:

 1. Ik heb hem in een andere kleur ik gebruik hem echt heel graag ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er opzich best goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt best wel goed! En van kleur valt hij nog goed mee, zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super goed uit hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Kimberley: @Kalypso: @femketje: @myca: het ziet er idd prima uit :) en toch vind ik het belangrijker wat ie doet, en dat bevalt zeker wel :)
  @unebeauty: ik wil hem ook nog in een andere kleur!
  @Perfectly Unordinary: ja hè, dat is ook zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze fijn! Heb er zelf ook eentje en gebruik hem vaak. Mooie kleurtjes maar niet te dik of fel van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg goed! Gelukkig niet te veel kleur, daar hou ik niet al te veel van met een balsem.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vraag nummer 1: Waar kan ik het halen? ;)))
  Vraag nummer 2: Hoe veel flessen vodka heb je nodig? ;ppppppp
  Maar ff serieus, zeg maar als je iets uit Rusland wil =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoeveel flessen vodka? hahahahaha :-)

  als je toch die kant opgaat, doe mij er maar 3 ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed! En gelukkig is de kleur niet tooo much :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @zomaar: Ik mag maar 2 meenemen van de douane, hehehe =p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Evelien: jaaa precies! Dat is het gewoon!
  @Silva: precies, ik ook niet :)
  @Beautyill: terwijl als je het net aanbrengt, dan lijkt het enorm fel. Maar een paar seconden later heb je dus dit :)
  @Mitchin: ahahahaha ik bedoelde niet vodka, maar lekkere (cheap!) verzorgingsproducten :))) Doe mij maar ipv 3 flessen vodka, 3 flesjes Tonika kleur-spoeling! :)) Antwoord op je eerste vraag: online! Buitenlandse winkels of anders boozyshop.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen