zondag 20 februari 2011

On My Wishlist: BFTE pigmenten

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld over de blushes van Sleek die ik bij Linda heb geswatched en die nu definitief op mijn wishlist zijn beland. Vandaag zal ik het hebben over pigmenten... en ja, jullie weten vast dat ik gek ben op pigmenten. En om met de beauty te beginnen... Linda's pigmenten-stash...

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik moet hiervan watertanden... Dit is zooooo mooi! Alle schoonheid (lees: glitter en glinster) zie je zelfs nog nauwelijks. Maar een ding zeker: dit is een prachtige stash! En ik wil ook zoiets hebben!

Het merk Beauty From The Earth heb ik ook via Linda's website leren kennen. Zij heeft zelf veel pigmenten van dit merk. Qua kleur is er dan ook genoeg keuze. Ze hebben prachtige pigmenten én glitters in het assortiment. En het is ook nog een stuk goedkoper dan MAC. Dus binennkort wil ik zeker een paar van deze beauties gaan bestellen.

Tot slot nog een paar meeneem-glimmertjes. Ik heb alle beauty niet alleen op de foto gezet, ik mocht van Linda ook een paar samples meenemen. How cute! Ik voel mij een echte pigmenten-junk... :P

9 opmerkingen:

 1. whahahah die foto’s ^_^ en dan ben je nog 2 bakken vergeten met pigmenten, de ben nye pigmenten en de overige pigmentenbak :P

  Blij te horen dat je zo blij met de samples bent ^_^ en BFTE IS AMAZING!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, kben niet zo voor losse pigmenten want dat is zo'n vuile boel meestal! Mss moet je als je een artikel opzet er tips bij steken: hoe je proper kan werken want bij mij loopt het altijd verkeerd af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er zo goed uit! Ik had al een beetje gehoord erover, laat ons swatches zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Beitjuh: hahaha zonde!! Naja, dit geeft ook een goede impressie :D En jaaaaa, ze zijn zeker super!!!!
  @Miss make-up and the city: @Silva: goede ideeën, ladies! Ik ga er iets mee doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pigmenten zijn fantastisch...als je er goed mee uit de voeten kunt. Helaas is dat niet zo weggelegd voor mij, maar des te meer geniet ik van de creaties die anderen hier mee maken. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hier word ik dus echt hebberig van! ik wil ook!!! ff snel kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauuww, wat een mooie kleuren allemaal. Wauwauw!
  Pigmenten zijn fantastisch zolang je ermee weet te werken.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kwijl kwijl! Mooie pigmenten stash!

  BeantwoordenVerwijderen