zondag 6 februari 2011

On My Wishlist: Sleek Blushes

Afgelopen week ben ik bij Linda geweest. Zoals jullie waarschijnlijk wel eens in haar video's gezien hebben, heeft zij een geweldige stash. Er zitten namelijk echt alleen maar mooie producten in. Datgene wat haar niet bevalt gaat rechtstreeks naar de Goodiedoos. Slim, trouwens. Dit is tegenwoordig ook mijn tactiek.

Maar goed... tussen al die mooie spulletjes zag ik deze beauties liggen. Sleek blushes! Ik heb er nog geen ervaring mee, maar ik lees hier alleen maar goede dingen over. Mijn eerste vraag was: zijn dit serieus full-size blushes? Op de foto's lijken ze namelijk altijd zo groot! Maar kijk hier, dit is dus hun grootte: 2 blushes passen in mijn handpalm!

Eigenlijk valt het wel mee met hoe klein ze zijn. E zit namelijk 8gr blush in. Ter vergelijking: de blushes van Bobbi Brown zijn maar 4gr en die van MAC - 5 á 6gr. De kleuren waren zo mooi, dat ik het met jullie wilde delen. En ja, ik was ook zo brutaal om ze even (met toestemming!) te swatchen ;)
#924 Sunrise
#926 Rose Gold
#923 Pomegranate

Ze zien er beeldschoon uit! Sunrise is een prachtige bronze kleur met fijne gouden shimmer erin. Rose Gold... oh my, deze staat al zo lang op mijn wishlist! Het is de ideale peachy roze kleur en natuurlijk beter bekend als "de dupe van Nars Orgasm". Pomegranade is de meest opvallende kleur. Hij is donker roze met een koele/paarse ondertoon. Maar dan de swatches (in dezelfde volgorde)...
Natuurlijk (fel) licht / bij het raam
Met flits

Op een of andere manier is het mijn camera niet gelukt om goed te laten zien hoe mooi ze zijn. Maar ik hoop dat jullie alsnog een helder beeld hebben gekregen. Deze blushes zijn fijn gepigmenteerd. Niet zo fel als een goede oogschaduw, maar wel precies goed voor een blush. Deze blushes hebben ook een zacht textuur, waardoor het aanbrengen heel makkelijk ging. Oké, ik ben echt een fan! Binnenkort heb ik de Sleek blushes ook zeker in mijn stash.

16 opmerkingen:

 1. Wauw, ze zijn wel mooi! Ik vind de verpakkingen ook altijd erg mooi, maar ze lijken inderdaad erg groot ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Rose Gold is echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sunrise en Rose Gold zijn allebei zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Pomegranate en Rose Gold, en ik ben er echt super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien! Ik heb zelf 1 blush van sleek maar wil er zeker meer ik vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! en zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rose Gold ziet er zo mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn inderdaad heel erg mooi. Hihi, leuk dat je ze even mocht swatchen. leuke review.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oeh gave blushes! Ik wil die rose gold nog ooit eens aan mijn stash toevoegen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ze stiekem ook, maar vind ze een beetje duur -gierig i know-

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja deze wil ik ook graag! Dit zijn zulke mooie en bijzondere kleuren die je niet snel tegenkomt voor zo'n prijs! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn echt mooi! Als ik in Engeland ben neem ik er zeker een paar mee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb net Coral en Rose Gold ontvangen vorige week. Ben nu al fan! Wat een heerlijke blushes zijn het!

  BeantwoordenVerwijderen