maandag 28 februari 2011

Shoplog Duitsland (Essen) met o.a. P2 en LA Colors

Afgelopen zaterdag ben ik in Essen (Duitsland) geweest. Meestal ga ik voor shopping naar Oberhausen of (iets verder) Keulen. Maar Essen bleek maar een kwartier verder te zijn dan Oberhausen, en dat valt dus echt mee. Shoppen daar was echt leuk. Het winkelcentrum is vrij groot en erbuiten zijn ook nog een paar winkels. Je kunt je daar echt een hele dag vermaken. Qua kleding - veel winkels die wij hier ook hebben (Zara, H&M, WE). Maar qua beauty... oh my, het is maar goed dat ik afgelopen maanden nauwelijks beauty geshopt heb...

Normaal laat ik bijna nooit niet beauty-gerelateerde dingen zien, maar deze waren wel leuk om te delen. Ik ben nog een paar dingetjes vergeten (stom), maar die zal ik nog voor de volgende keer op de foto zetten. Dus stay tuned voor deel 2 met o.a. geweldige Kiko-spulletjes.

11 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje! Mooie spulletjes geshopt zeg ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen allemaal.
  Jij hebt heerlijk geshopt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. omg die trui met die pinguins zijn zo cute :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow je bent echt goeddd geslaagd :D!
  Leuke spulletjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ben benieuwd naar deel 2 ik wil een kiko in nederland!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen!
  Ik wist niet dat ze la colors verkochten in Duitsland, nog nooit gezien daar...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk filmpje! En wat een mooie dingetjes heb je geshopt! Heerlijk dit soort shoplogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt leuke spulletjes, ben benieuwd naar de kleur op foto's van de MAC oogschaduw. De LA colours lakjes zijn echt prachtig. Waar je de volgende misschien op kan letten is dat je de muziek niet te hard aanzet, nu schrok ik me dood haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, wat een leuke dingen heb je gehaald :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. AAA!! Shoplogs! I love shoplogs!!! =))) Echt superleuke spulletjes, congratz! Mijn top-3 zijn Maggie <3, gezichtswater en haarmasker(ben benieuwd naar de reviews)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @unebeauty: haha dat roep ik ook nu steeds :)
  @Joyce: ik was er al bang voor :) Ik zal er de volgende keer meer op letten. En ik zal zeker alle swatches maken ;)
  @Mitchin: haha komt er zeker aan!!

  @IEDEREEN: thnx, girls! Fijn dat iedereen dit leuk vond :)

  BeantwoordenVerwijderen