maandag 28 februari 2011

Smooth Skin met N.Y.C.

Vanaf maart ligt het nieuwe merk New York Color in de schappen van't Kruidvat. Ik ben heel benieuwd of deze ook in de winkel bij mij in de buurt zal komen. Overal hoor ik namelijk dat er merken uit de schappen verdwijnen, zodat er plaats gemaakt zal worden voor NYC. Bij ons dus niet. Nou ja, ik zie het wel. Voorlopig wil ik jullie een product van dit merk laten zien die ik al in mijn bezit had.

Tijdens mijn vakantie in november heb ik dit merk ontdekt. Toen heb ik ook deze Smooth Skin Pressed Face Powder gekocht. De kleur die ik heb heet Naturally Beige. Ik heb bewust voor een voorzichtige (lees: niet al te donkere) kleur gekozen, omdat ik dit als finishing powder wilde gaan gebruiken.

De structuur van deze poeder is echt geweldig. Dat is ook wat mij het eerst opviel! Hoewel.. dat was denk ik toch wel de mooie oppervlakte van de poeder. Maar daarna kwam zeker het fijne, zijdezachte gevoel. Ik poeder hier mijn foundation mee af en het resultaat is altijd mooi. Het lijkt of mijn huid hier egaler van wordt. En dan bedoel ik niet alleen de kleur, maar ook zichtbaarheid van de poriën. In één woord smooth. Ook heeft deze poeder een goed matterend effect. Mijn foundation blijft beter op zijn plek zitten gedurende de dag. De verpakking is simpel en strak, vanbinnen vind je een spiegeltje met een (stom) roze sponsje. Voor zo'n 5-6 euro is dit echt een aanradertje. Dus mocht je deze straks bij 't Kruidvat tegenkomen... ;)

13 opmerkingen:

 1. Wow kan niet wachten tot het merk in de rekken ligt bij ons anders kijk ik gewoon in Antwerpen waar ik studeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben heel benieuwd of NYC ook in de Belgische Kruidvat komt te liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo deze ziet er exact hetzelfde uit als die van Miss Sporty! Zelfde printje op de poeder, en zelfs het sponsje is hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oee dat klinkt nog eens interessant!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Bij ons is 2b verdwenen en daar komt denk ik NYC in voor de plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me echt super als ik straks lekker NYC kan shoppen :) Nu maar hopen dat onze Kruidvat het ook gaat verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben benieuwd, ik ga morgen toch naar de stad, dus gelijk maar eens kijken of het er al is:D

  XxX Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed, en ziet er goed uit!!
  Ik heb hier bij mij ook nog niks ervan gemerkt dat er ''plaats'' word gemaakt voor dit merk :S
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik kan niet wachten tot het hier in de winkels ligt.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt erg goed, ik kan niet wachten tot hij te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. klinkt erg goed! :D
  Alleen ik ben weer bang dat ik de verkeerde kleur koop :\\

  BeantwoordenVerwijderen