vrijdag 18 februari 2011

Spray-conditioner van Bonacure

Natuurlijk zijn er een heleboel budget-producten die je haar beloven te ontklitten. Ik heb er ook een paar geprobeerd, maar toch blijf ik deze het fijnst vinden. Dit blauw flesje heb ik altijd bij de hand.

Moisture Kick is een spray-conditioner die o.a. extra hydratatie beloofd. Dit geloofde ik gelijk niet en terecht. Zo bijzonder hydraterend is dit middeltje niet. Wat het wel enorm goed doet: je haar ontklitten. Ideaal voor lang haar, natuurlijk! En dat heb ik... Ik gebruik deze spray als mijn haar nog een beetje vochtig is. Zodra alles opgedroogd is, voel je niets meer zitten. Mijn haar word er super zacht van! Zo zacht voelt het niet na gebruik van andere soortgelijke sprays. Geen weerbarstigge lokken, geen extra pluis.. alleen fijn, doorkambaar, zacht haar. Het werkt, volgens mij, ook echt voor heel veel types haar. Ik heb hier verschillende mensen over gehoord en iedereen was heel enthousiast over het ontklit-effect van deze spray.

Voor gebruik goed schudden, omdat deze spray uit 2 fases bestaat. Het is totaal niet vettig en ruikt heerlijk (wel een beetje naar siliconen, maar dat kan ook niet anders). Schwarzkopf Bonacure is een kappersmerk. Je kunt het bij de gespecificeerde kapperszaken kopen of anders natuurlijk bij haarshop.nl (voor €8,95).

8 opmerkingen:

 1. Lijkt me echt een fijn product! Al zou ik hier denk ik niet veel aan hebben =( x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die ook, en die is super goed! En zo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt erg goed, vind het bijna jammer dat ik hem niet nodig heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijkt me echt fijn! Ik heb erg veel last van klitten, dus perfect :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm heb zelf niet echt last van klitten.. maar bedankt voor je artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je misschien nog een lijstje van de ingredienten van deze spray? Pretty please? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mitchin: een en al siliconen-bom, zoals al deze sprays :) Maar ik kan het wel even ergens opzoeken als je wilt!

  BeantwoordenVerwijderen