zondag 13 februari 2011

Verzorging voor mannen (deel 1)

Aangezien het morgen Valentine's Day is, moet het wel een beetje over mannen gaan, toch? ;) Daarom heb ik even alle verzorgingsspulletjes van mijn vriend verzameld en ben ik samen met hem gaan zitten om er een leuke review van te maken.

Dankzij mij (en vooral mijn nieuwsgierigheid naar zijn beleving) heeft mijn vriend niet alleen maar standaard budget-merken in zijn stash (haha naja, nu klinkt het wel groots!). Natuurlijk heeft ook hij een douchegel van Axe, welke man nou niet? Dit is de geur Twist en ruikt lekker naar citrussen. Dit is echt zo'n geur waar je wakker mee wordt en die je de hele dag scherp houdt. Deze douchegel droogt niet uit, wat ook weer een voordeel is. Nog zo'n budget beauty, de Speed Power Styling Gel van Nivea. Lekker grote verpakking (hoewel hij groter lijkt, dan dat ie daadwerkelijk is) en een aangename frisse geur. De gel is wel heel plakkerig, maar daardoor is hij ook heel stevig. Oké, dat is helder. Douche- en haargels zijn van die producten die makkelijk budget kunnen zijn. Eigenlijk zijn het van die simpele dingen die je altijd wel nodig hebt en waaraan je geen strenge eisen stelt.

Reinigingsgel voor het gezicht... het was wel een hele stap toen mijn vriend hier een paar jaar geleden mee begon. Maar sinds ik hem overtuigd heb dat het alleen maar goed voor zijn huid is en dat hij hier op lang termijn alleen profijt van zal hebben, gebruikt hij het wel een paar keer per week onder de douche. De reinigingsgel die hij op dit moment gebruikt is van Yves Rocher en bevat extracten van ginseng. Deze gel heeft een kruidige geur en bevat mini-korreltjes. Deze korreltjes voel je wel, maar toch iets minder sterk dan een scrub. De substantie is gel-achtig en droogt een beetje uit. Het is een goed product, maar niet echt geschikt voor dagelijks gebruik.

Deel 2 komt over een paar dagen online. Houd het in de gaten! :)

9 opmerkingen:

 1. Haha, ik probeer ook regelmatig mijn vriend aan te steken, maar dat lijkt me niet zo goed te lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk, mijn vriend is ook weg van Axe ochja elke jongen zeker! En sinds november reinigt hij trouw 's avonds en 's morgens zn gezicht en een dagcreme met SPF en een nachtcreme. Hij voelt zich er frisser door en ik ben er fier op :)! Hopelijk blijft 'm het volhouden, maar hij heeft er opmerkelijk minder puistjes door dus ik denk het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, en werkt Axe net zoals in de reclame? =)))

  Mijn man smeekt me nu om een goede dagcreme, dus ik ben aan het zoeken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is zo leuk. Hahaha, even bij de man stilstaan.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn vriend is echt veel te 'oerman' om echt scrub etc te gebruiken XD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ik vind het altijd leuk om te lezen wat mannen nou gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn vriend gebruikt ook een heleboel verzoringsproducten, maar dat is wel mijn schuld. ;p

  - Face wash
  - Scrub (gezicht)
  - Dagcréme
  - Creme voor na het scheren.

  Verder heeft hij ook een shitload aan mannen douchegel.. (Ook mijn schuld;))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Perfectly Unordinary: haha misschien komt het nog wel! :D
  @Evelien: kijk, dat scheelt! Zodra je ze op goede dingen wijst, dan valt het allemaal reuze mee!
  @Mitchin: haha naja Axe ruikt zeker niet verkeerd :D Maar gelukkig trekt het niet enorm veel andere vrouwen aan :D
  @Kalypso: @Silva: ben blij dat jullie het leuk vinden!
  @femketje: dat kan natuurlijk ook.
  @Tatjana: whaha echt cool! :D En terecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lovely blog and post, dear :)
  It's my first time on your blog<3

  I hope to see you on my blog some time..

  xo
  http://julia-louise.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen