zaterdag 19 februari 2011

Verzorging voor mannen (deel 2)

Al eerder konden jullie over verzorgingsproducten lezen, die door mijn vriend wekelijks/dagelijks worden gebruikt. Vandaag is de beurt aan het laatste merk...

Kiehl's. Ik denk dat mijn vriend een van de weinige mannen is, die bekend is met dit merk. Ik was wel benieuwd wat hij van deze relatief duurdere producten zou vinden. De Multi-purpose Facial Formula for Men was zijn eerste Kiehl's product. Dit is een lichte moisturizer speciaal voor mannnen. Het is een licht blauwe, gel-achtige crème die makkelijk uitsmeert. Het belooft goede hydratatie en een mat effect. Deze crème is niet vet, trekt snel in en verfrist door eucalyptus die erin zit. Hij doet datgene wat hij belooft: goede hydratatie en een mat effect.

Facial Fuel Energizing Scrub heeft ook al zo'n aparte kruidige geur. Het heeft een crèmig structuur en er zitten fijne korreltjes in. Deze scrub wordt wekelijks gebruikt om de poriën schoon te maken. Eerst deed mijn vriend dit alleen op zijn neus, omdat daar de zogenaamde zwarte puntjes het meest zichtbaar waren. Maar sinds hij weet dat het goed is voor zijn heel gezicht, wordt het ook als een facial wash (nog steeds 1x per week) gebruikt. Bij het aanbrengen voelt het wel goed aan. Ook de korrels zijn aangenaam, ze lijken op zand. Alleen droogt deze scrub je huid een beetje uit. Maar met de hierboven genoemde crème is dit geen probleem. De substantie is niet gel-achtig, het is iets steviger, "hij druipt niet weg". Maar eigenlijk vind mijn vriend dat deze scrub niet beter zijn werk doet dan de facial reinigingsgel van Yves Rocher.

4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen wat je vriend ervan vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En daar is deel 2. Ik was al benieuwd. Leuk hoor. Die scrub klinkt best goed.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Silva: dat heeft ff geduurd, hoor, voordat er meer uitkwam dan alleen "is goed" :)
  @Kalypso: haha leuk :D Bij deze dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mijn vriend is gek van dingen van de lush ,, dus toen hij hoorde dat er een speciaale mannen lijn uit gaat komen ,, werd hij helemaal blij :D
  ik gaa ook maar eens kijken naar die producten van kiehl , en voor al naar de gezichts creme , die lijkt me fijner voor hem dan die hij nu heeft van de lush , die gebruikt hij bijna nooit om dat het niet heel snel intrekt ..

  BeantwoordenVerwijderen