zaterdag 12 februari 2011

Video-tutorial: Paradijsvogel Lente-Look

Een tijd geleden heb ik met Sanaz afgesproken dat ik een leuke artikel voor op haar blog zou maken. Wat kan nou leuker zijn dan een video-tutorial, toch? Afgelopen zondag hebben jullie deze look op haar blog kunnen zien. Maar natuurlijk moest het filmpje ook hier op komen.

Ik heb gekozen voor kleur. Heel veel kleur. Ik ben even al dat grijze en koude zat en dus had ik behoefte aan een instant shot of colour.

Natuurlijk kan deze look ook met budget-oogschaduws gemaakt worden. Wat dat betreft, heeft Catrice bijvoorbeeld genoeg keuze (en pigmentatie). Zelf vond ik het makkelijk dat alle kleuren die ik nodig had in mijn favoriet paletje van Urban Decay zatten.

Natuurlijk kun je ook dezelfde felroze pigment in blush laten overlopen. Het is wel lekker gewaagd en opvallend. Dit keer heb ik gekozen voor de neutrale kleuren. Lichroze blush, een beetje highliter van Catrice (van Urban Baroque collectie) en uiteraard - de nude lips.

Hierdoor krijg ik enorm veel zin in lente en zomer. Alleen het zonnetje en temperatuur boven de 15 graden zouden al heel fijn zijn. Maar ja, we moeten het voorlopig hiermee doen. Dan maar vaker zonnige looks maken :)

19 opmerkingen:

 1. Oh wauw wat vrolijk! Hier word ik echt blij van haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi! Ik krijg weer helemaal zin in de zomer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker kleurrijk! En zo'n mooi overgang van blauw naar oranje *_* Ik heb echt zin in lente! =))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw tutorials zijn echt leuk! En je looks blijven prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, mooi! Zoals steeds trouwens !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi mooi mooi! ik wil zomer!
  En ik hoorde vandaag op de radio dat er nog sneeuw ging komen! (weet niet wanneer) =(=(=(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah mensen, ik slaap echt, ik zie nu dat ik gewoon twee keer een comment heb geplaatst haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, erg mooie look! :) Krijg meteen zin in de lente erdoor ;) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Kashmira: hahaha en nu 3x :P geeft niet, hoor! XD

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet zo heel draagbaar maar wel ontzettend mooi =D Doet me dneken aan een zomers strandfeest =D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo zomers, ga ik zeker is een keer nadoen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi gedaan. Goede kleuren combinatie ook. Leuk hoor.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen