vrijdag 25 maart 2011

Auryn showroom opening (incl. video-verslag)

Afgelopen zondag was de officiële opening van de showroom van Auryn. Onder Auryn vallen o.a. Enchantra, Michael Todd Cosmetics, Cupcake Organic en Sweetly You. Een ritje Zeeland in je eentje is minder leuk en dus heb ik Kashmira op Twitter meegevraagd (ik wist dat ze in dezelfde provincie woonde). Natuurlijk wilde zij mee! Het grappig was ook nog eens dat ze werkelijk een paar minuten van mij vandaan woont. Hoe toevallig! Na bijna 2 uur gezellig in de auto te hebben gekletst, waren wij daar eindelijk. En dit is een korte impressie van de dag...

Op de video klink ik af en toe iets te enthousiast, viel mij ook al op :P Normaal ben ik niet zo... hahaha :) Ach ja, het was echt enorm leuk. Hoe vaak bevind je je nou tussen allerlei beauty addicts die begrijpen als je het hebt over SugarPill pigmenten en Rose Gold als dupe van Orgasm? :) Op 19 juni wordt weer zoiets georganiseerd en ik ben nu al enorm benieuwd. Ik heb het in ieder geval alvast in mijn agenda gezet! Het was super leuk om iedereen te ontmoeten. Serena is in het echt precies zoals in haar video's: puur, oprecht en erg toegankelijk. Caroline bleek echt een schat van een mens te zijn: super lief, open en heel gezellig. Natuurlijk liep ook lieve Linda rond als dé expert van allerlei Auryn producten. Haar prachtige look van die dag heeft zij trouwens hier laten zien. Tot slot wil ik Linda (ja, die andere Linda) bedanken voor goed georganiseerde dag. Het was top om mee te maken!

17 opmerkingen:

 1. wat leuk ik kon er helaas niet bij zijn dit keer! maar denk als er nog wat wordt georganiseerd dat ik dan wel heen ga als ik mensen kan vinden die mee willen :P
  tis nogal een reis voor mij namelijk :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat ziet er echt super gaaf uit allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig filmpje! Heel erg leuk gedaan! Ik vond het ook heel erg gezellig! En ik wist niet dat jij nog met Serena Michael Todd hebt staan swatchen, ik was zeker verdwaald bij China Glaze :lol:. Maar we gaan zeker nog een keer meeten he? Misschien wel samen met Serena!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahhh geweldig filmpje meid! Super gedaan. Ik was t echt vergeten dat ik ook nog even een lam handje had gezwaaid hahaha
  We gaan gauw een keer afspreken, vond het ook erg leuk jou te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL ik zie mezelf ook nog voorbij komen :P
  En natuurlijk moet ik dan net iets te eten pakken xD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leukk hey!!

  Ik wil daar ook wel eens naartoe! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk. Ook mooi gefilmt. Ik zat helemaal weg te dromen bij dit filmpje. Allemaal mooie make-up (L)
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk filmpje, hahaha ik ben -zo- geen bekende blogger... :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Myrthe: het is echt de moeite waard!
  @Kashmira: volgens mij was het toen jij op de bank met een dilemma zat :P Jaaaa, we gaan zeker vaker meeten!
  @Caroline: hahahaha jouw reactie was echt zo grappig :P We gaan zeker nog eens afspreken!!!
  @Natascha: ahahaha :D het was ook allemaal lekker!
  @Kalypso: dank je wel :) Moet je nagaan hoe het is als je alles ook echt kunt aanraken en swatchen :P
  @Jasmine: echt wel! Minstens zo bekend als de rest (op Serena na, da's een uitzondering :P)
  @femketjes: @Beautyill: @Miss make-up and the city: @Maya: @Charlotte: thnx, girls!! Het was ook enorm leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk filmpje! Mooie aankopen ook :D Veel plezier ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk filmpje. Ziet er onwijs gezellig uit (: Er was echt werk van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, dit filmpje had ik nog helemaal niet gezien, wat leuk!

  Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. WIj hebben het ook een geweldige dag gevonden.

  We zien je de 19e weer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk filmpje! Zag er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen