woensdag 2 maart 2011

EOTD: I've Got to Fly, Meet Towards the Burnin'Sun

Ooooh, heftig! Tenminste... dat is vast wat sommige van jullie zullen denken. En te recht. Zelfs voor mij is dit een van mijn heftigste looks (voor een doordeweekse dag). Een combinatie van rood en zwart wordt vaak in het hokje "extreem" geplaatst. Een collega van mij zei dat deze look mij harder maakte. (Fel) rood is dan ook voor de echte dare-devils... ;) Wat ik mooi blijf vinden, zelfs met zulke kleuren, is wat warme kleuren met blauwe ogen doen. De warmte haalt alle koelte van de kleur naar boven... het klinkt een beetje vreemd, maar ik denk dat jullie dit ook kunnen zien. Meer van deze look?Dit is eigenlijk geen moeilijke smokey. Om de binnenste ooghoek lichter (en vooral niet rood) te maken heb ik andere kleuren gebruikt, zoals geel en een beetje oranje/ zalm-roze. Rood heb ik over mijn hele bewegende ooglid aangebracht. Vanaf 2/3 van de ooglid tot boven aan de crease - zwart, diep zwart. Goed uitblenden, vooral naar boven. Breng het niet te hoog aan, je zit anders al te snel bij je wenkbrauw.

Voorzichtig met zacht-bruin of warm licht-roze harde randjes uitblenden en een neutrale highlighter toevoegen. Langs de onderste wimperrand heb ik niet alleen zwarte oogpotlood uitgeblend, maar ook een beetje rode kleur toegevoegd. Houd de rest van je make-up zo neutraal mogelijk om het geheel toch classy te maken.

12 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een vette kleurencombinatie! Echt geweldige ooglook
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een supermooie ooglook, wel een beetje te heftig voor mij (voor doordeweeks :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd best heftig, maar ik vind het weer heel mooi hoor! Leuke combo ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtige ooglook! Indd beetje heftig voor overdag maar voor 't stappen of een feestje vindt ik hem best kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel mooi gedaan. Donkere kleuren met felle kleuren gecombineerd. Mooi hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan! Leuke kleurtjes, vooral het rode maakt het aparter.
  Ook mooi zo onder het oog, ik vind het altijd net iets mooier als er ook daar oogschaduw wordt aangebracht!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt ontzettend mooi! Ga ik zeker eens proberen, laat je weten hoe het geworden is. Welke producten heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen