maandag 28 maart 2011

EOTD: Look at the Stars, With Their Yellow Shine

Toen ik mijn nieuwe oogschaduw van P2 aan jullie liet zien, waren de meeste heel enthousiast over de gele kleur. Ik heb al eerder verteld dat dit een wet 'n dry oogschaduw is. Droog aanbrengen vind ik bij deze niet fijn, er komt niet zo veel pigment vanaf. Maar nat aanbrengen... kijk maar naar deze look.

De kleur is best intens. Het is ook nog eens warm geel en dat is altijd makkelijker te combineren. Voor deze look heb ik ook MAC oogschaduw uit dezelfde haul gebruikt. Het is echt een van mijn favoriete kleuren geworden, het past overal bij. Zwarte eyeliner met daarop een paar glitters maakt deze look af. En voor de frisse touch - witte potlood van Catrice (hier later meer over).

18 opmerkingen:

 1. Wauw, heel erg leuk gedaan. Lekker geel/oranje achter. I love the wing.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaaw, een "kuikentje"-geel =)) Je brengt het an met een kwast, toch? Ziet er supergoed uit! Ik durf het nat aanbrengen alleen met een sponsje en dan krijg ik nog best vaak een "FAIL" -_-"""

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik ook erg mooi! Het past bij je oogkleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een supermooie ooglook geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg mooi, lekker zomers.
  ben volger van je geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, door jou ga ik de volgende keer bij DM een gele P2 oogschaduw mee nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou het zelf nooit dragen, maar ik vind het wel erg mooi om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi en apart, zoals wel vaker =D
  Ik vind de eyeliner ook heel mooi aangebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg mooi! Echt een hele mooie gele kleur. Niet te fel, helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie look! Zeer gedurfd, ik zou hem zelf niet dragen. Ik vind hem trouwens een heel groot Kill Bill - gehalte hebben, haha! (Ik hou van die Kill Bill!)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lovely! Lekker zomers ook :)

  BeantwoordenVerwijderen