zondag 6 maart 2011

EOTD: Simple Rules Are Worth To Break


Zo nu en dan heb ik zin in een simpele, neutrale look... vooral in het weekend. Twee kleuren oogschaduw en klaar! Maar wat nog leuker is - mousse oogschaduw en een pigment.

Voor deze look heb ik Metallic Eyemousse van de Hema gebruikt. Zoals ik in mijn review heb aangegeven is de kleur best sheer en komt er vooral de glans van af. Maar je kunt het wel mooi opbouwen, voor meer pigment. Ik heb het met een klein plat kwastje aangebracht, laagje voor laagje. Kijk uit dat je het niet te dik maakt, want anders kan de boel gaan creasen.


In mijn crease heb ik Sugarpill pigment in de kleur Junebug aangebracht. Door het droog aan te brengen lijkt de kleur heel subtiel en past het perfect bij de kleur van de mousse eyeshadow. That's it! Simpeler kan niet. En toch vind ik dit een mooi resultaat. Perfect voor lazy-dagen of als een veriatie op de neutral eye.

13 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik ben benieuwd hoe dit staat in het hele gezichtt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren passen goed bij je ogen, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi weer! Ik hou van groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind mousse of creameyeshadows altijd een beetje moeilijk werken! Maar het staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi en zo'n kleine wing vind ik sjiek staan. Op lazy dagen doe ik gewoon niets... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww, heel mooi. I love this color.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look, echt een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen