maandag 7 maart 2011

Golden Rose Blush #303

Zo jammer dat de uitstraling van het make-up merk Golden Rose een beetje saai is. Ik kende het merk van vroeger al en enige associatie die in mij opkomt is cheap. Vroeger (en dan bedoel ik heeeeeel lang geleden) waren een van mijn eerste make-up producten die van Golden Rose. Dus ja, dat is dus ook wat in me opkomt. Maar sinds het merk steeds populairder wordt in Nederland (vooral natuurlijk door de welbekende flakies), wordt het steeds hipper om iets van Golden Rose in je make-up stash te hebben. En hé, ik ben de beroerste niet en geef daarom elk merk een kans. Toen ik deze blush zag - al helemaal, ik was verkocht.

Zo jammer alleen dat de naam van dit product geen ruimte voor fantasie overlaat.. Compact Blush-on #303. Tja, dit is geen Catrice met van die catchy namen. De verpakking... jullie weten vast wat ik erover denk, dit heb ik natuurlijk ook al tijdens mijn Huishoudbeurs-haul verteld. Ach ja, het gaat uiteindelijk om de inhoud. Dus even niet kijken naar het plastic doosje en het zielige kwastje... de kleur... die is prachtig!

Dit is een prachtige perzik-roze kleur. De kleur is vrijwel matte, hoewel je op het eerste gezicht mini-glitters kunt zien. Op de huid ziet het er prachtig natuurlijk uit. Ik denk ook dat deze kleur zo veelzijdig is, dat het bij veel huidskleuren zal passen. Deze kleur kun je namelijk ook nog eens opbouwen. Met een veeg is het ideaal voor hele lichte huidjes, met meerdere vegen heb je veel pigment te pakken. Blend-kwaliteiten van deze blush hebben mij ook aardig verrast. Het brengt gemakkelijk aan, dankzij de geweldige textuur. Het resultaat is heel natuurlijk en is moeilijk te verpesten. Eerlijk is eerlijk, ondanks mijn associaties is het wel een mooi product. Dankzij de tip in mijn vorige post, blijkt dat dit merk toch wel veel online te koop is (bijvoorbeeld hier).

13 opmerkingen:

 1. Het resultaat mag er wel zijn, vind het erg mooi bij je. Maar qua verpakking ben ik het jammer genoeg ook met je eens - ziet er iets uit wat een oma in haar stash heeft ofzo... Ochja, we mogen nooit een boek naar zn kaft beoordelen en dit is het bewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De verpakking is inderdaad wat minder, maar het is wel een erg mooie blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blush op je wangen ziet er wel heel mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je hartstikke mooi! Draag je de groene Hema cream eyeshadow?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap heel goed wat je van die verpakking vind! Maar de blush is idd supah mooi! Staat je ook heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over de verpakking ben ik niet erg te spreken... het resultaat op je wangen is wél heel erg mooi! En daar gaat het uiteindelijk om..!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er mooi uit! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Joyce: als basis! Goed gezien :) Daar overheen had ik wel een zee-groene pigment aangebracht :)

  @IEDEREEN: thnx, ladies! Het is ook waar, verpakking is in dit geval niet zo belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleur, past goed bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. verpakking is inderdaad niet zo mooi, maar de kleur staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen