donderdag 3 maart 2011

Golden Rose Terracotta Sparkle Trio Eyeshadow

Golden Rose staat natuurlijk bekend om de mooie nagellakjes. Dit merk heeft daarnaast een groot assortiment van make-up. Op de Huishoudbeurs had ik keuze genoeg, en toch ben ik voor deze mineralized-achtige oogschaduw-trio gegaan.

De producten van dit merk hebben helaas geen naam. Deze trio is #402. De verpakking vind ik nog steeds best cheap uitzien. Iets te veel glam gold voor mij. Weten jullie nog hoe het doosje eruit zag? Deze heb ik in mijn haul laten zien. Tja... je moet ervan houden, denk ik dan maar.

De kwaliteit en pigmentatie van deze oogschaduws zijn wel weer goed. Jullie hebben het ook al aan mijn swatches kunnen zien. Maar hier dan de look! De bronze kleur is mooi diep en de donker-bruine kleur moest ik goed uitvagen voor een iets natuurlijker effect. Beide kleuren zijn prima te dragen en hebben een mooie, zachte structuur. Alleen dat gouden streepje.. ik kan er niet zo veel mee. Misschien zou je het beter nat kunnen aanbrengen, maar dan nog. Er komt nauwelijks pigment van af, alleen enkele glitters (die al snel voor fall-out zorgen). Kortom, een prima oogschaduw voor een prima prijs (ik geloof, nog geen 5 euro).

12 opmerkingen:

 1. Erg mooi! Ik ben blij dat Golden Rose wat groter begint te worden in Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel leuke kleuren, jammer dat er niet veel van die gouden afkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het hele mooie kleuren. En onwijs goedkooop.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van het goud.. maar dan nog heb je een super mooie look gemaakt :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel erg mooi uit! En wat heb je weer een mooie look gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie warme kleuren.
  En je hebt weer een mooie look gemaakt =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke look! Als ik zwart gebruik zie ik eruit als een zwavelmeisje, haha! Ik kan niks met zwart helaas!

  BeantwoordenVerwijderen