woensdag 23 maart 2011

Heerlijk slapen: mijn drie reddertjes

Wat douchen betreft ben ik echt een ochtend-mens.. nou ja, ik moet elke ochtend per se onder de douche staan om wakker te worden. Maar soms is het ook lekker om het 's avonds te doen. Vooral deze drie producten bezorgen mij een rustigere slaap.

Eigenlijn ben ik geen fan van lavendel-geur en al zeker niet in mijn lichaamsverzorging. Laatst heb ik zo'n mini verpakking van deze lavendel Kneipp douchegel (Pure Ontspanning) gehad en die vond ik zo lekker dat ik gelijk de fullsize daarna heb gekocht. Dit is de enige lavendel douchegel die ik lekker vind. De anderen vond ik bij de drogist iets te... eehm, bitter, lavendel-achtig. Deze ruikt heel zacht en irriteert totaal niet. Het is echt heel rustgevend.

Daarna gebruik ik vaak deze Verzorgende (baby) olie van Cien (Lidl-merk). Deze was enorm goedkoop (1-2 euro), maar het werkt prima. Ik ging natuurlijk voor de geur en die is heerlijk (baby-olie-geur!). De werking is ook prima. Je kunt het beter op vochtig (nog niet super droog) huid aanbrengen, zodat het sneller intrekt. Je hoeft hier alleen een beetje van te gebruiken, het verdeelt zich vrij gemakkelijk. En hydratatie - check!

Als ik zo lekker geurend uit de douche kom, dan ben ik altijd al meer ontspannen. Om me nog relaxter te voelen spuit ik een beetje van The Body Shop Deel Sleep Pillow Mist op mijn kussen. Je ruikt ook weer lavendel, maar dan anders, met meer kruiden. Het is echt heerlijk! Soms doe ik zelfs alleen een beetje van deze mist, zonder de andere producten te gebruiken. Het blijft niet de hele nacht op je kussen en je haar gaat hier ook niet naar ruiken. Maar even dat gevoel/geur van ontspanning.... love it!

11 opmerkingen:

 1. die pillowmist lijkt me wel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oee die pillowmist klinkt erg lekker dat zou ik ook wel willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook zo een lavendelmist van een ander merk en ik vind dat zalig! Geeft toch zo een knus gevoel als ik in mijn bedje kruip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet dat ik het lastig vind om in slaap te vallen (want ik kan het practisch altijd en overal), maar die Mist lijkt me wel heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van TBS lijkt me heel fijn, en wil ik al een tijdje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Kneipp lavendel lijn is zo fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pillowmist lijkt me fijn!
  Ik heb de kneipp douche gel ook, vind 'm ook heerlijk =D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm, ze klinken als heerlijke producten allemaal :D Bedankt voor de tips :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. HMMM, dat lijken mij heerlijke producten :)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik de volgende keer dus echt een kijken naar het slaapmistproduct van TBS (: Lijkt me heerlijk. Leuk dat je zo'n slaapritueeltje hebt! Het is bewezen dat dit ook echt goed voor je is.

  BeantwoordenVerwijderen