dinsdag 8 maart 2011

I DARE!

Een paar weken geleden heeft Enchantra een oproepje geplaatst op de blog en op twitter voor een Dare... Het oproepje op de blog was als volgd: "Durf je het aan? Ben jij gek op make-up? Ben je niet bang om te experimenteren en kan het je niet extreem en opvallend genoeg?" Hell yeah! Eerst zat ik zwaar te twijfelen. Is het nou een of andere wedstrijd? Daar kan ik toch nooit aan meedoen. Maar oké, één e-mail verder...

...bleek dit helemaal om de verjaardag van een van Enchantra-bloggers, Noraly, te gaan. Zij is namelijk jarig geweest en ze kreeg van Enchanting-team een inspiratie-looks-boek cadeau. Voor verder details zie Enchatra's blog.

Alle Dare-looks hebben één voorwaarde: Bead-tattoo's van Konad staan centraal. Ik heb gekozen voor vurige beads en heb daarmee een vrij simpele look gemaakt. Nou ja, simpel, ik wilde niet overdrijven en beads op hun mooist laten zien. Vooral dat vlindertje vind ik helemaal geweldig. Ik bewaar het nu ter inspiratie voor mijn andere looks. Wat heb ik allemaal gebruikt? Super gepigmenteerde oogschaduws in rood, oranje, geel en paars (Sugarpill) en enkele roze pigmenten (NYX, BFTE). Ook hier en daar mijn Jumbo Pencil in Milk gebruikt. Wat trouwens het aparte is van bead-tattoo's - je kunt er beter geen flits-foto's mee maken. Ze weerkatsen enorm het licht. Maar bij zonlicht zijn ze echt prachtig.

20 opmerkingen:

 1. Echt ontzettend mooi! Je lijkt zo uit een feeënsprookje te komen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt enorm mooi gemaakt zeg! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dit vind ik echt supergaaf! Heel erg mooi gemaakt! Dat sticketje van dat vlindertje is ook erg cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look! Dacht op de een of andere manier wel dat je brunette was (waarschijnlijk door die kleine foto rechts).

  Doet er niet toe, blond is prima, had gewoon een ander beeld bij je.

  Prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben tot nu toe nog maar een andere dare look tegengekomen. Super leuk om te zien =D Ik zou ook wel willen, alleen heb ik die stickers niet, haha!@

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi! Ziet er heel leuk en fel uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Maccia: grappig :) Ben ik ook geweest, ik heb al alle kleuren gehad, maar voorlopig toch maar blond :P
  @Joyce: haha dan past het dus wel bij me site-naam :D thnx!

  @IEDEREEN: enorm bedankt voor jullie reacties, vind het ontzettend lief!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, heel mooi gedaan. Leuk hoor.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Jij hebt er ook al zo'n kunstwerkje van gemaakt erg mooi hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waaauw, erg leuke creatieve look! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo mooi met die vlinder!
  En de kleurtjes vind ik echt geweldig zo fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WHhhhhaaaaaaa!!!! Echt supercool! Ik heb er verder geen woorden voor! =))))

  BeantwoordenVerwijderen