zondag 13 maart 2011

IsaDora make-up kit (Wine)

IsaDora is ook weer zo'n merk dat ik ook graag in Nederland zou willen hebben. Maar helaas... en dat terwijl dit merk zulke mooie spulletjes verkoopt. Het is ook nog eens een budget-merk, vergelijkbaar met BeYu (maar dan iets meer opvallend).

Tot nu toe heb ik maar 2 producten van dit merk gehad: zwarte crackle-polish en een geweldige blush die ik helaas niet gebruikte omdat de kleur eigenlijk alleen voor mijn zomer-huidje geschikt was (deze was dan ook succesvol tijdens de eerste ruildag gedoneerd). Toen ik tijdens mijn shop-tripje in Essen kleine reis-setjes van dit merk bij een Douglas zag liggen, moest ik er gewoon een meenemen.

Het idee van een mini-nagellakje en 2 mini lipproducten was sowieso fijn. Het ziet er natuurlijk gewoon schattig uit, maar het is ook weer handig voor in de tas. Dit keer ben ik niet voor nude/pink variant gegaan, maar voor wijn-rode kleuren.

Ik was er eigenlijk best huiverig voor... hoe zou zoiets mij staan en zou ik iets heftigs wel vaak kunnen dragen? Voor een nude lips liefhebber was dit natuurlijk een echte uitdaging. Maar uiteindelijk viel het enorm mee. Vooral wat lipproducten betreft was ik enorm gerustgesteld en zelfs blij verrast.

De lippenstift (Perfect Moisture Lipstick - #66 Frosty Wine) bleek helemaal niet zo donker te zijn als het leek. Het is ook weer niet fel rood, maar meer midden rood. Het glosje (Express Star Gloss - #64 Reflecting Cherry) is echt super mooi! Deze kleur is vrij neutraal en de glitters maken mij blij. Je ziet dat ze echt verschillende kleuren hebben en zo is het ook op de lippen (gelukkig geen glitterbom, maar mooi subtiel). In combinatie met lippenstift vormt het glosje een mooi geheel. Ze zijn werkelijk voor elkaar bestemd! Over nagellak kleur (Wonder Nail - #178 Mulberry Wine) ben ik minder tevreden. Het lijkt bijna zwart! Zo jammer dat je de rode glitters helemaal niet ziet. Het is wat mij betreft een saai kleurtje en echt een tegenvallertje in deze combinatie. Maar ach, voor 10 euro heb ik in ieder geval 2 super mooie producten.

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur lippenstift zeg, kan je prima hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, de lippenstift is op je lippen heel wat minder eng dan in de huls!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die is heel erg mooi. Hij past ook bij je lippen. Lekker donker.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je super, ben heel benieuwd naar een full face shot <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je mooi! Ik schrok eerst van de kleur.. maar eenmaal aangebracht staat het je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooooi! Wauwie! Ik heb een blushkwast van IsaDora, die is ZOO lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lippenstift is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow, die laatste foto met je nagels en lippen is zo mooi! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey, een vraagje. Ik gebruik ook blogspot maar hoe zet je zo een afbeelding vanboven aan je pagina? Kan je mij antwoorden op mijn blog? Thx..

  http://missbeautykiss.tk/

  BeantwoordenVerwijderen